Detail info
Close

MICHAL DAVID

MICHAL DAVID

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Akcia 2 + 1 zdarma!

Po úspešnom turné, ktoré český spevák absolvoval koncom minulého roka, sa Michal David opäť vracia na Slovensko.
Koncert sa tentokrát uskutoční na strednom Slovensku. Spevák sa predstaví dňa 21.10.2015 vo Zvolene, kde svojimi známymi hitmi zaplaví zvolenský zimný štadión. Šou sa odštartuje o 19:00 a priaznivci českej legendy sa môžu tešiť aj na nestarnúci Diskopříběh, Non stop, či Děti ráje, ale aj na povestné love songy Je to blízko, Každý mi tě lásko závidí, ale aj Nenapovídej a mnoho ďalších.
Prekvapením koncertu Michala Davida vo Zvolene je špeciálne vystúpenie zaujímavých hostí. Na jednom pódiu sa totiž v rovnaký večer predstaví aj spevácke duo Ricco & Claudia a Kali, ktoré si môžete pamätať z účinkovania v speváckej šou Česko-Slovenský X FACTOR. Richard Šarközi a Klaudia Farkašová skončili v talentovej šou na striebornej priečke a len zopár mesiacov po skončení súťaže vydali vlastný debutový album s názvom Ver mi. Kali v súčastnosti patrí medzi najvýraznejšie postavy slovenskej rapovej scény. Spolu s Riccom a Claudiou Vám predstavia ich spolučný singel Sexy Lady.
„Michal David mal byť krstným otcom nášho albumu na plánovanom krste po vydaní albumu v Prahe, zo zdravotných dôvodov sa však krst musel zrušiť. O to viac si užijeme naše stretnutie na koncerte vo Zvolene“ prezradila Claudia „Máme zaužívaný zvyk, vždy keď ideme koncertovať do Čiech, pustíme si CD Michala Davida a celú cestu si spievame, takže sa na neho veľmi tešíme“ doplnil Ricco svoje dojmy k hosťovaniu na Davidovom koncerte.

Dĺžka koncertu: cca 100 minút (bez predkapely)

Zľavy pre ZVOLEN: vojaci, dôchodcovia = 5 Eur; imobilní = 10 Eur a doprovod platí plnú cenu zo vstupenky z kategórie "Státie 2".

 Zľavy pre TRENČÍN: ZŤP 10 Eur, doprovod ZŤP-S 10 Eur.
Deti do 120 cm zdarma.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MICHAL DAVID
picture MICHAL DAVID
picture MICHAL DAVID
picture MICHAL DAVID
Top