Detail info
Close

Frank Zappa´s Grandmothers of Invention

Frank Zappa´s Grandmothers of Invention

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 04.03.2014 o 21.00 h.
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor Štúrova 3, Bratislava
Vstupné/Entry: od 15 EUR

Popis/Description:
Skvelá správa pre Zappafilov! The GrandMothers of Invention sa 4. marca po roku vracia do Nu Spirit Clubu. Ak máte radi Franka Zappu a vôbec psychedelický rock a jazz, nenechajte si ujsť koncert The GrandMothers of Invention. Nejde tu o žiadny comeback, toto je reinkarnácia pôvodnej zostavy The Mothers of Invention.

Ich spolupráca so Zappom začala na legendárnom albume Freak Out a rôznych personálnych obmenách pretrvala až do polovice osemdesiatych rokov. Základ zostavy The GrandMothers of Invention vytvorili Napoleon Murphy Brock, Roy Estrada, Bunk Gardner, a Don Preston. Kapelu dali opäť dokopy v roku 2002, na festivale v nemeckom Lipsku. Organizátori ich vtedy požiadali, aby odohrali set zložený z repertoáru Franka Zappu. Hudobníkom sa to natoľko zapáčilo, že z jednorázového projektu nakoniec vznikla regulérna kapela. Ich live show je mixom vintage psychedélie a rockových songov so surreálnymi textami a harmóniami. Celé je to ozdobené zábleskami šialenej Zappovskej satiry a free jazzovými úletmi.

Zostava / Line-up

BUNK GARDNER
DAVID PARLATO
DON PRESTON

with
CHRIS GARCIA
"Mad" MAX KUTNER


Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top