Detail info
Close

EAST PRO FIGHT ROUND 3

EAST PRO FIGHT ROUND 3

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event: 2.5.2014 o 18:00 hod., Infiniti aréna Košice

Cena/Price:
10,- Eur voľné sedenie, 60,- Eur miesto pri VIP stole

Pozor platnosť rezervácie je len 1 deň !!!

Popis/Description:
Na východ Slovenska, sa opäť vráti už po tretí krát Galavečer plný napätia pod názvom East PRO Fight Round 3. Presnejšie 2. mája 2014 v Košiciach.  Infinity Aréna Košice bude  miesto, kde sa stretnú v ringu najlepší bojovníci v MMA, Boxe a K1 Rules. Veríme, že všetci priaznivci týchto športov si prídu určite na svoje, pretože organizátori projektu EAST PRO FIGHT si pre divákov pripravili program, ktorý sľubuje opäť nezabudnuteľný športový zážitok a atmosféru, ktorá Vás nabudí adrenalínom a aj tentoraz zdvihne zo stoličiek.

Návštevníkov čakajú pravé zápasy o prežitie v štýle moderného gladiátorstva v podaní MMA, profesionálny BOX , a  taktiež neodmysliteľné a napínavé zápasy v štýle K1- RULES.

Projekt odštartoval, už v roku 2012, kde pretekári  zbierali výhry na postup do finále a mali tak možnosť  bojovať o profesionálny titul Slovak WAKO PRO v štýle K1 rules na galavečeroch  EAST PRO FIGHT.

Celkový zámer košických organizátorov je pozdvihnutie bojových športov na vyššiu úroveň. Pozdvihnúť nie len sledovanosť, ale aj poskytnúť pomocnú ruku mladým slovenským a veľmi talentovaným nádejam v týchto  športoch. Preto ak môžete, pomôžte im aj Vy Vašou podporou, či už len účasťou na tomto galavečeri, aby získali bojovníci motiváciu a chuť naďalej trénovať a tak sa prebojovať na profesionálnu scénu v MMA,  Kickboxe, či Boxe. Dúfame, že tak budú úspešne reprezentovať svoje kluby, mesta a Slovenskú republiku.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top