Detail info
Close

MINOR ALPS /USA/

MINOR ALPS /USA/

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 11.05.2014 o 20.00 h.
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor Štúrova 3, Bratislava
Vstupné/Entry: od 10 EUR

Spevákovi kapely Nada Surf Matthewovi Cawsovi, ktorý v decembri vystúpil na predvianočnom jubilejnom 50. koncerte agentúry Ore Pole, sa Bratislava tak zapáčila, že sa po necelom polroku vracia. Tentokrát nepríde sám, ale s Julianou Hatfield a ich spoločným projektom Minor Alps. Koncert sa uskutoční 11. mája v bratislavskom Nu Spirit Clube a vstupenky naň sú od dnešného dňa k dispozícii na stránke orepole.sk a v sieti Ticketportal.

Spoločné dieťa lídra Nada Surf a speváčky známej okrem iného z The Lemonheads či Blake Babies vydalo minulý rok debutový album Get There, ktorý je podľa viacerých prestížnych magazínov jedným z najvydarenejších minuloročných počinov na nezávislej scéne.

Ako píše New Musical Expres (NME), Minor Alps sú perfektným spojením dvoch legiend nezávislej scény 90. rokov, pričom výsledný počin prirovnáva NME k Bobovi Mouldovi a jeho kapele Sugar, ale najmä k spoločným skladbám The Jesus And Mary Chain a Hope Sandoval z Mazzy Star. V ďalších magazínoch sa to hemží prirovnaniami k iným legendám ako The Pixies či dokonca The Byrds.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top