Detail info
Close

PCF 9 - OUT OF CONTROL

PCF 9 - OUT OF CONTROL

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 26.04.2014
Miesto konania/Place of event: Mestská športová hala Trenčín
Čas/Time: od 19.00 hod.
Dĺžka predstavenia/Runnig time of performance: cca 3 hod.
Vstupné brány otvorené od: 18.00 hod.

Vyhraj Mercedes na víkend zdarma alebo tetovanie v profesionálnom štúdiu v hodnote 300€. Žrebovanie prebehne priamo na akcii PCF 9.

Cena/Price:
Voľné sedenie: 10,-€
VIP stôl pre 4 osoby: 200,-€ (alko,víno,nealko a pochutiny)

Popis/Description:
Podujatie Pit Cage Fighting sa po 9. krát predstavý v Trenčíne pod názvom PCF 9 - OUT OF CONTROL. Organizátorom tohto podujatia je známy klub PIT GYM LEVOČA v spolupráci s miestnym klubom LAUGARÍCIO COMBAT CLUB. Na tomto podujatí sa predstavia hlavne domáci bojovníci a to: Miroslav Trenčiansky, Dominik Ondriška, Vladimír Lendvay, Vladimír Tašár, Juraj Struhár a mnoho ďalších skúsených bojovníkov zo Slovenska a Čiech. Pre toto podujatie sme pripravili hlavný zápas večera vo váhe do 61kg medzi domácim veľmi skúseným bojovníkom Miroslavom Kubáňom /Cerberos Gym/ a mladým ambicióznym bojovníkom, ktorý v lige PCF získal titul CHAMPION Dominikom Engelom /MMA Michalovce/. Toto podujatie sa bude odohrávať v octagone podľa pravidiel MMA /Mixed Martial Arts/. Na podujatí nebude chýbať skvelá svetelná, zvuková show a samozrejme krásne octagon girls.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children:
Bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top