Detail info
Close

DUO JAMAHA a OZEFA OMÁČKECH

DUO JAMAHA a OZEFA OMÁČKECH

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 28.05.2014 o 19.00 h.
Miesto konania/Place of event: Dom kultúry Dúbravka, Bratislava
Vstupné/Entry: 6 EUR

Popis/Description:
Hudobná skupina Duo Jamaha pôsobí na hudobnej scéne už 18 rokov. V súčasnom zložení, ktoré tvoria otec (Alojz) a syn (Marián) Kotvanovci, pôsobia už 11 rokov.

Kapela v súčasnej zostave pôsobí v televíznych projektoch česko-slovenskej televízie ŠLÁGER TV, kde prezentuje svoje piesne a videoklipy natáčané z domáceho, ale aj zahraničného prostredia.Kapela pôsobí nielen na celom Slovensku, ale aj v Čechách a v zahraničí. Ľudové piesne v našom podaní si poslucháči môžu vypočuť na vydaných CD a DVD nosičoch, ktoré sú k dispozícii i v našom e-shope.Naše prvé dva albumy, ktoré vyšli v roku 2012, zožali úspech „ZLATEJ PLATNE“, ktorá bola udelená Československým vydavateľstvom.Piesne tvoríme od srdca, z lásky k hudbe, k ľuďom, preto sa aj naďalej budeme snažiť rozdávať našim poslucháčom radosť a zábavu.PRAJEME VÁM Z CELÉHO SRDCA VŠETKO LEN TO NAJLEPŠIE, NECH VÁS HUDBA I NAĎALEJ NAPĹŇA RADOSŤOU.

 Ľudová rozprávačka „ Ozefa Omáčkech z Krakován „, vlastným menom Daniela Piscová, rozpráva príbehy o sebe, svojej rodine a rodnej dedine. Vďaka nej poznajú dedinu Krakovany i nárečie vo viacerých kútoch Slovenska a Česka. Zúčastnila sa celoslovenskej súťažnej prehliadky „ Rozprávačské Lodno“ 8 krát. Laureátkou Rozprávačského Londna sa stala 6x a raz ocenená cenou Kysuckej kultúrnej nadácie. Zopár hodnotení porotcov: „Sugestívna interpretácia humorného príbehu.“ „Excelentný prejav.“ „Rodená rozprávačka.

Typ hľadiska: sedenie na miesta
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top