Detail info
Close

Koncert hudobných hviezd: R. Rikkon & F. Slováček

Koncert hudobných hviezd: R. Rikkon & F. Slováček

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 10.05.2014 o 18.30 h.
Miesto konania/Date and Place of event: Divadlo Andreja Bagara - Veľká sála, NITRA
Vstupné/Entry: 15,- €

Popis/Description: 

Koncert hudobných hviezd
Richard Rikkon & Felix Slováček

Benefičný koncert je venovaný širokej verejnosti ako aj priaznivcom vážnej hudby i známych evergreenov. Na svoje si príde tiež publikum, ktoré očakáva muzikálnu virtuozitu a profesionálne prevedenie skladieb hudobných velikánov. Hlavnou ideou organizátorov je pomoc onkologicky chorým pacientom zbierkou na zakúpenie prístroja pre brachyterapiu. Koncert hudobných hviezd je duetom dvoch hudobných majstrov, klaviristu Richarda Rikkona a saxofonistu Felixa Slováčka. Jedná sa o debutové vystúpenie týchto umelcov, aké Nitra dosiaľ nezažila. Toto výnimočné, výkonmi kvalitné hudobné podujatie, ocenia aj tí najnáročnejší diváci.

Mgr. Art Richard Rikkon je známym klavírnym virtuózom. Absolvoval štúdium na dvoch vysokých školách múzických umení – v Paríži a v Bratislave. Venuje sa rôznym hudobným žánrom - klasika, pop, jazz, evergreeny, známe filmové a muzikálové melódie, komponuje a aranžuje hudbu. Jeho jedinečnosť spočíva vo vytváraní koncertných parafráz a virtuóznej improvizácii. 
Felix Slováček patrí už celé desaťročia k najznámejším českým hudobníkom. Verejnosti je známy predovšetkým ako virtuózny hráč na saxofón a klarinet, ovláda aj ďalšie hudobné nástroje. Na konte má vlastné albumy a stovky sólových vystúpení. Svojim virtuóznym umením prináša radosť publiku po celom svete.

Typ hľadiska: sedenie na miesta
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Koncert hudobných hviezd: R. Rikkon & F. Slováček
Top