Detail info
Close

Megakoncert Saragossa Band

Megakoncert Saragossa Band

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 28.6.2014 od 19:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Amfiteáter Nitra
Vstupné/Entry:
do 31.5.2014: 10,99 Eur
                            9,99 Eur pre občanov s trvalým pobytom v meste Nitra* 

od 1.6. do 27.6.2014: 12,99 Eur
                                       11,99 Eur pre občanov s trvalým pobytom v meste Nitra*

28.6.2014 a na mieste: 14,99 Eur

VIP: 49,99 Eur 
v cene vyhradené sedenie, samostatný vchod, vstup do VIP priestorov s neobmedzeným jedlom a pitím (alko + nealko), stretnutie s kapelou + tričko s podpisom

Popis/Description:

Saragossa Band - jedna z najúspešnejších popových skupín 70. a 80. rokov sa po piatich rokoch vracia do Nitry! Medzi jej najznámejšie hity patria Hands Up, Agadou, Zabadak, Sun of Jamaica či Rasta Man. Tieto hity zaručene roztancujú všetkých prítomných a predznamenávajú najväčšiu party, aká v Nitre za posledné roky bola. Koncert Saragossa Band sa bude konať 28. júna v nitrianskom Amfiteátri pod holým nebom a jeho súčasťou bude aj exkluzívna Disco párty Rádia Anténa! Príďte sa aj vy nechať roztancovať kapelou, hity ktorej znejú dodnes snáď na všetkých diskotékach, rodinných oslavách či svadbách. Bude to najväčšia discoshow, akú ste sa posledné roky zažili! Kapela Saragossa Band prerazila v roku 1977 a odvtedy predala milióny nosičov po celom svete. Jej jedinečnosť a elektrizujúcu atmosféru podčiarkuje fakt, že vždy spieva zásadne naživo.

Len pre prvých 50 záujemcov ponúkame možnosť kúpiť si exkluzívny vstup do VIP zóny, kde sa môžu stretnúť priamo s kapelou a umocniť tak ešte väčší dojem zo skvelého koncertu. Súčasťou lístka je aj tričko s podpismi všetkých členov kapely a neobmedzený catering vo VIP salóne.

Všetky aktuálne informácie, pesničky, klipy a oveľa viac nájdete: TU

Zľavy/Discounts: 
* uplatnenie zľavneného lístka pre občanov s trvalým bydliskom v meste Nitra môže byť náhodne kontrolované na základe občianskeho preukazu priamo na mieste
** občania s preukazom ZŤP-S a deti do 110 cm vstup zadarmo



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top