Detail info
Close

XAVIER SABATA & IL POMO D`ORO - BAD GUYS

XAVIER SABATA & IL POMO D`ORO - BAD GUYS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

XAVIER SABATA & IL POMO D`ORO - BAD GUYS
 
Dátum/Date: 25.6.2014 o 20:00hod.
Miesto konania/Place of event: Stará tržnica, Bratislava

Popis/Description:

Xavier Sabata & Il pomo d’oro
Händel: Bad Guys

„Tento projekt patrí k tomu najinteligentnejšiemu a najpozoruhodnejšiemu, čo sa v hudobnom svete zrodilo za posledné roky.“ (Guardian)

Španielsky kontratenorista Xavier Sabata vo svojom projekte Händel: Bad Guys odhaľuje svet záporných postáv v Händlových operách a presviedča nás o tom, že baroková opera nemusí byť len o vznešených antických ideáloch. Vďaka svojmu výnimočnému hlasu stvárňuje postavy bezočivých pokrytcov, zlomyseľných tyranov či dokonca obyčajných hlupákov s absolútnym nadhľadom a ľahkosťou. Xavier Sabata pochádza z Barcelony a má za sebou hosťovania na tých najprestížnejších svetových operných a koncertných pódiách. Do Bratislavy príde po prvýkrát so súborom Il pomo d’oro pod vedením huslistu a dirigenta Riccarda Minasiho, ktorý sa špecializuje na tzv. historicky poučenú interpretáciu starej hudby na dobových nástrojoch.

Zľavy pre imobilné osoby a ich sprievod – 50% z ceny vstupenky v I. zóne
Zľava 10% pre držiteľov Orange karty

www.vivamusica.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top