Detail info
Close

UPÍR NOSFERATU

UPÍR NOSFERATU

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

UPÍR NOSFERATU
Dátum: 27.6.2014 o 22:00h.
Miesto konania: Stará tržnica, BA

HOROROVÁ NOC

Dátum: 27.6.2014 o 24:00h.
Miesto konania: Gorila.sk Urban Space, Nám. SNP, BA

Legendárny nemý film v sprievode orchestra

Každý ho pozná, ale málokto ho v súčasnosti naozaj videl. Reč je o klasickom nemeckom nemom filme Upír Nosferatu (Nosferatu, eine Symphonie des Grauens; r.F.W. Murnau, 1922), ktorý už takmer storočie desí obecenstvo na celom svete. Keď sa nemecký expresionista Friedrich Wilhelm Murnau rozhodol natočiť adaptáciu slávneho románu Brama Stokera Dracula netušil, že vytvorí nadčasové dielo, ktoré budú filmoví vedci študovať ešte dlho po jeho smrti, a ktoré položí základy filmového hororu. Mladý úradník realitnej kancelárie Hutter prichádza do Transylvánie na hrad bohatého kupca, grófa Orloka, avšak po jeho návrate už nič nie je tak ako predtým...V rámci Viva Musica! festivalu uvedieme Murnauov film s autorskou hudbou slovenského skladateľa Vladislava „Slnka“ Šarišského, laureáta prestížnej Medzinárodnej súťaže Sergeja Prokofieva v Petrohrade a držiteľa Ceny pre mladého tvorcu udeľovanej Nadáciou Tatra banky.

Po koncerte v Starej tržnici pokračujeme hororovou nocou v Gorila.sk Urban Space!

Príďte sa báť po kultovom Draculovi do Gorila.sk Urban Space. 27. júna o 24:00 na Nám. SNP začína hororová noc. Prinesieme vám tri hororové filmy, ktoré vybrali fanúšikovia tohto žánru. Úplne vážne: návštevu odporúčame len tým, ktorí sa neboja.

Zľavy pre imobilné osoby a ich sprievod–50% z ceny vstupenky
Zľava 10% pre držiteľov Orange karty

www.vivamusica.sk


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top