Detail info
Close

EMILÍANA TORRINI

EMILÍANA TORRINI

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 15.07.2014 o 19.00 h. - pozor zmena času:

20:00 otvorenie brán
20:30 Bloom (SK)
21:30 EMILÍANA TORRINI (IS)
23:00 after (DJ Plastelina)

Miesto konania/Place of event: Stará Tržnica, BRATISLAVA - ZMENA miesta konania! - Majestic Music Club, Bratislava
Vstupné/Entry: od 15,00 EUR (cena sa bude zvyšovať)

Popis/Description:
Do Bratislavy príde Emíliana Torrini, jedna z najväčších ikon hudobne neuveriteľne bohatej krajiny: Islandu. Bývalá členka elektronickej formácie Gus Gus, ktorá sa preslávila hlavne hitom Jungle Drum, vystúpi 15. júla
v bratislavskej Starej Tržnici.

Po zbežnom porovnaní počtu obyvateľov a počtu hudobných zoskupení, ktoré z tejto magickej severskej krajiny vzišli vychádza, že minimálne každý druhý Islanďan sa musí venovať hudbe. Medzi stovkami interpretov je však len niekoľko, ktoré si vydobili svetové renomé, a Emilíana jednoznačne patrí medzi nich.

Počas svojej bohatej hudobnej kariéry stihla vydať šesť radových albumov, zabodovať viacerými singlami vrátane nezabudnuteľného Jungle Drum, či absolvovať hudobné spolupráce s tak rôznorodnými interpretmi ako Thievery
Corporation či Paul Oakenfold. Dokonca ani hitovka Slow od Kylie Minogue nepochádza od nikoho iného ako od Emíliany, ktorá túto skladbu zložila aj produkovala.

Viac info: www.orepole.sk

Typ hľadiska: voľné sedenie/státie
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top