Detail info
Close

Sbohem, zůstávám!

Sbohem, zůstávám!

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Isabelle Mergaultová: Sbohem, zůstávám! Divadlo Kalich Praha

Autorkou komediálneho hitu súčasného Paríža je populárna francúzska herečka, scénaristka a režisérka Isabella Mergaultová. Môžete ju poznať zo seriálu Navarro alebo z filmov Šok s Alainom Delonom, Prachy v prachu s Danielom Auteuilom alebo Budúce leto s Philippom Noiretom. Autorka scenára a režisérka získala prestížnu francúzsku filmovú cenu César pre najlepšiu snímku za komediálnu drámu Ó, ako si krásny.

...blondínka Gigi (Jana Paulová) v ružových šatách a v topánkach na vysokých podpätkoch lezie po zábradlí do bytu svojho milenca. Skúša si cestu, kadiaľ pôjde večer zabiť jeho manželku. Intelektuálna bohatá autorka zamilovaných románov Barbara (Iva Janžurová) je opakom Gigi. Chystá sa spáchať samovraždu, aby jej manžel mohol tvoriť v chudobe ako voľakedy. Preto nechala prepísať testament, kde mu neodkázala nič. Dochádza tak k absurdnej situácii, keď Gigi má zabiť Barbaru, ale tá má v pláne zabiť sa sama ...

Réžia: Antonín Procházka 
Hrajú: Iva Janžurová, Jana Paulová, Pavel Zedníček, Jaromír Dulava / Antonín Procházka

Ticketportal nezodpovedá za zmenu účinkujúcich. Zmena programu vyhradená.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Sbohem, zůstávám!
picture Sbohem, zůstávám!
picture Sbohem, zůstávám!
Top