Detail info
Close

GUS GUS

GUS GUS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 07.12.2014 o 19:00 h.
Miesto konania/Place of event: Stará tržnica, BRATISLAVA


Popis/Description:

Do Bratislavy sa vracajú Gus Gus

Po dvojročnej prestávke sa do Bratislavy vrátia islandskí elektronickí mágovia Gus Gus. V roku 2012 vypredali Ateliér Babylon, teraz sa predstavia v Starej Tržnici. Vystúpenie Gus Gus sa uskutoční 7. decembra 2014 a lístky sa začínajú predávať už v utorok 24. júna. V rovnaký deň vychádza celosvetovo aj ich aktuálny album Mexico.

Gus Gus patria spolu s Björk, Molokom či Orbitalom k priekopníkom a dlhodobo najúspešnejším interpretom na elektronickej scéne. V ich hudbe sa mieša house, minimal a soul s povestným chladom a hĺbkou mrazivého islandského severu.

Gus Gus majú vrátane novinky Mexico na konte deväť albumov a už niekoľko rokov sú ťažnými koňmi progresívneho nemeckého vydavateľstva Kompakt. Bratislavské vystúpenie bude prierezom celej 19-ročnej kariéry zoskupenia a okrem materiálu z nového albumu zaznejú aj staršie hity ako Ladyshave či Polyesterday.

Do predaja sa postupne dostanú 15, 20 a 25 eurové lístky, v prípade, ak sa všetky nevypredajú v predpredaji, lístok na mieste bude stáť 30 Eur.

Agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy interpretov ako Ellie Goulding, Garbage, Parov Stelar Band či Nils Frahm, v najbližších týždňoch pripravuje okrem iného vystúpenia britského speváka Toma Odella, downtempovej ikony Bonoba či islandskej speváčky Emilíany Torrini.


Vstupné/Entry: od 15,00 EUR - cena sa bude zvyšovať!
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Ďalšie koncerty ORE POLE nájdete tu.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture GUS GUS
Top