Detail info
Close

Chris Norman - Open Fest II.

Chris Norman - Open Fest II.

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Chris Norman - Open Fest II.
Ďalší účinkujúci : Braňo Mojsej a Challenge, T-Band

Dátum/Date: 2.8.2014 od 16:00hod.
Miesto konania/Place of event: Amfiteáter Košice

Popis/Description:

Chris Norman – jediný originálny hlas Smokie....

A je to tu ! Trvalo to trošku dlhšie, ale s radosťou vám oznamujeme, že festival Open fest a jeho druhé pokračovanie v tomto roku má fantastickú hlavnú hviezdu ! Po piatich rokoch a na jedinom koncerte na Slovensku a v Čechách (a dá sa povedať že aj v okolitých krajinách) sa 2. augusta na košickom amfiteátri predstaví hviezda svetového rocku, hlas a osobnosť známe z obrovskej kariéry v skupine SMOKIE a úspešný sólový umelec, CHRIS NORMAN !!!

Akciu Open Fest však netvorí len vystúpenie Chrisa Normana. O zábavu, ktorá sa rozprúdi už o 16:00 poobede, sa postarajú aj interpreti ako T-Band, skvelí rockoví Challenge v čele so známym rockerom a tento rok asi aj najpredávanejším knižným autorom Braňom Mojsejom, niekoľko skvelých rockových talentov zo Slovenska a možno ešte... ? Organizátori pripravujú jedno až dve prekvapenia. Kapelu s tajomným názvom z Talianska, avšak o to viac energickejšou hudobnou nádielkou, ako by na tomto rockovom dni ktokoľvek čakal... A ešte jednu známu domácu interpretku, ktorá si možno s Chrisom zaspieva hit Stumblin´ In ... Nechajte sa prekvapiť, je sa na čo tešiť !

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top