Detail info
Close

TAKE 6 (USA)

TAKE 6 (USA)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 01.12.2014 o 19.00 h.
Miesto konania/Place of event: Istropolis, Trnavské mýto 1, BRATISLAVA


Na koncerte Take 6 vystúpi najlepšia slovenská acappella FRAGILE pod vedení Braňa Kostku. Skupina bola zložená z populárnych osobností, známych z rôznych televíznych seriálov, divadelných, muzikálových produkcií či TV show. Bez použitia hudobných nástrojov interpretujeme známe rock – pop – jazzové hity svetových umelcov, akými sú napríklad STING, STEVIE WONDER, NORAH JONES, BILLY JOEL, TINA TURNER…
Fragile tvoria: Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golis, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Vilo Csontos a Kamil Mikulčík.

Popis/Description:

Nezameniteľní a neskrotní desaťnásobní držitelia GRAMMY a DOVE AWARD sú perfektnou prezentáciou toho, čo Duke Ellington nazýval "Beyond Category". TAKE 6 získali zaujímavé ocenenie – NAJČASTEJŠIE NOMINOVANÁ VOKÁLNA SKUPINA V HISTÓRII GRAMMY a ich zvuk skutočne unikátny: šesť anjelských a vybrúsených hlasov ucelených v krištálovo čistej harmónii a synkopických rytmov, zdobených aranžmánov a kombinácii s FUNKY a GROOVE, ktoré prechádzajú až do opojného varu gospelu, jazzu, R&B a jemnej príchuti popu.

Príbeh TAKE 6 začal už v roku 1980 na Oakwood College v Huntsville v Alabame. V roku 1987 skupina podpísala kontrakt s Warner Brothers a zmenila názov na TAKE 6. Rovnomenné debutové album vydané v roku 1988 získalo 2 ocenenia GRAMMY a obsadilo miesto v TOP 10 Billboard's Contemporary Jazz and Contemporary Christian Charts. TAKE 6 získali celkom 10 GRAMMY Awards, 10 Dove Awards, Soul Train Award a 2 nomináce na NAACP Image Award. Vyhrali ceny a nahrávali alebo vystupovali s tak významnými osobnosťmi ako Quincy Jones, Stevie Wonder, Ray Charles, Ella Fitzgerald a Whitney Houston. „Multiplatinový“ sextet sa vrátil ku svojim koreňom so svojim očakávaným albumom ONE v marci 2012.

Take 6 hrali a nahrávali s nekonečným radom umelcov: Quincy Jones, Ella Fitzgerald, Stevie Wonder, Ray Charles, Al Jarreau, Don Henley, James Taylor, K. D. Lang, Patti Austin, Randy Travis, Queen Latifah, Branford Marsalis a BeBe & CeCe Winans.


Objavili sa na filmových soundtrackoch
 k filmom Spike Lee a Do The Right Thing, Boyz In The Hood John Singletona, Dick Tracy Warrena Beattyho a Glengary Glen Ross Davida Mameta.



Take 6 redefinovali štandardy vokálnej hudby. Populárni predstavitelia Rhythm and Blues ako Boyz II Men alebo Coming of Age označujúcu Take 6 ako kapelu s najväčším vplyvom na ich tvorbu.

Skupina samotná nespí na vavrínoch a umelecky rastie a vyvíja sa. Ich talent, tvrdá práca a kresťanská viera im vydobyla kredit jednej z najstálejších a najviac obdivovaných skupín v oblasti „a capellového“ vokálu.




Typ hľadiska: sedenie na miesta

Vstupné/Entry: od 20,00 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture TAKE 6 (USA)
Top