Detail info
Close

Pavol Bršlík - Krásna mlynárka

Pavol Bršlík - Krásna mlynárka

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 05.11.2014 o 19.30 h.
Miesto konania/Place of event: Malá sála Slovenskej filharmónie, BRATISLAVA

Popis/Description:

Dnes už svetová operná hviezda Pavol Bršlík sa výraznejšie presadil prvenstvom na súťaži Antonína Dvořáka v Čechách (2000). V rokoch 2003 až 2006 bol členom súboru berlínskej Štátnej opery Unter den Linden, kde o.i. stelesnil Ferranda (W. A. Mozart, Così fan tutte), Tamina (W. A. Mozart, Čarovná flauta), Dona Ottavia (W. A. Mozart, Don Giovanni), Nemorina (G. Donizetti, Nápoj lásky) či Kudrjaša (L. Janáček, Káťa Kabanová). S mozartovskými úlohami hosťoval aj v Teatro Verdi v Trieste, v Piccolo Teatro v Miláne, v Théâtre de la Monnaie v Brusseli, na festivale v Glyndebourne, na Wiener Festwochen, na festivale v Aix-en-Provence. Ako Jaquino vo Fideliovi (L. v. Beethoven) vystupoval v parížskom Théâtre du Châtelet.

Neskôr debutoval v Metropolitnej opere v New Yorku (Don Ottavio), v Grand Théâtre de Genève ako Alfred (J. Strauss, Netopier), v Royal Opera House v Londýne ako Tamino a v Bavorskej štátnej opere v Mníchove i londýnskej Covent Garden ako Lenský (P. I. Čajkovskij, Eugen Onegin), v Mníchove tiež ako Gennaro (G. Donizetti, Lucrezia Borgia).
Od roku 2012 pôsobí v zürišskej opere, kde sa jeho repertoár rozšíril o Števu (L. Janáček, Jej pastorkyňa), Fausta (Ch. Gounod, Faust), Nadira (G. Bizet, Lovci perál) a Roberta Devereux (G. Donizetti, Roberto Devereux).
Pavol Bršlík pravidelne hosťuje v popredných operných domoch a je vítaným hosťom na koncertných pódiách. Medzinárodný úspech zaznamenal aj s cyklom piesní F. Schuberta Krásna mlynárka, ktorý je aj programom jeho nastávajúceho bratislavského koncertu.


Vstupné/Entry:
1. kategória: 40 €
2. kategória: 30 €
3. kategória: 20 €

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Pavol Bršlík - Krásna mlynárka
Top