Detail info
Close

THERMALPARK ŠÍRAVA

THERMALPARK ŠÍRAVA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania/Place of event: Zemplínska šírava, 072 36 Kaluža

Otváracie hodiny:
Aktuálne otváracie hodiny: 09.00 - 21.00 hod.

Prevádzkové informácie

Popis/Description:
Thermalpark Šírava - Návštevníci sa môžu tešiť na vodný svet, ktorý pozostáva z troch hlavných bazénov: vlnový a plavecký bazén, relaxačný bazén a masážny bazén a pre deti do 5 rokov i detský bazén.

Vlnový bazén je charakteristický simuláciou morského vlnenia, relaxačný bazén ponúka množstvo rôznych masážnych trysiek (lýtkových, chrbtových a pod.) Masážny bazén zároveň návštevníkom poskytuje aj hydromasáž celého tela na vodných masážnych ležadlách.

Okrem bazénov sa návštevníci Thermalparku Šírava môžu tešiť aj na ďalšie atrakcie, ktorými sú: dlhá šmýkačka, krátka šmýkačka, divoká rieka, hojdací záliv, detské ihrisko a pod.

Počas letných prázdnin máme otvorený do 26.09.2014 ešte aj vonkajší areál to znamená ( oddychový bazén a zážitkový bazén s masážnymi ležadlami), vonkajšiu reštauráciu a pokladaný anglický trávnik)

Vnútorné bazény sú v prevádzke celoročne ( vlnový bazén s umelými vlnami, relaxačný bazén – množstvo chrličov a masážnych trysiek, masážny bazén – masážne trysky a masážne ležadlá, detský bazén)

Atrakcie ako umelé vlny, divoká rieka, hojdací záliv, malá a veľká šmýkačka sú v prevádzke celoročne

Vonkajší termálny bazén s geotermálnou vodou z hĺbky 940 metrov, ktorá je svojim fyzikálno –chemickým a rádiologickým zložením takmer identická ako voda využívaná v kúpeľoch Sobrance je v prevádzke takisto celoročne s teplotou vody cca 36 C.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture THERMALPARK ŠÍRAVA
picture THERMALPARK ŠÍRAVA
picture THERMALPARK ŠÍRAVA
picture THERMALPARK ŠÍRAVA
picture THERMALPARK ŠÍRAVA
Top