Detail info
Close

Scéna_FM presents Makoto w/ MC Con*Natural

Scéna_FM presents Makoto w/ MC Con*Natural

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 12.09.2014 20:00
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor Štúrova 3, Bratislava

Popis/Description:

V piatok 12. septembra sa po prvýkrát predstaví nová klubová noc pod značkou “Scena_FM presents“ v bratislavskom Nu Spirit Clube. Prvá voľba na headlinerov padla na jedného z najlepších MCs, ktorých drum and bass za celú svoju existenciu svetu ponúkol a japonského dnb mága.

Dlhé roky bol spätý iba s DJmi značky, ktorá vo svojom obore bola niečo ako Blackberry medzi telefónmi. Volala sa Good Looking. MC Conrad a.k.a. Con*Natural bol, stále je absolútnou svetovou špičkou.

S labelom Good Looking a ani s jeho majiteľom LTJ Bukemom už síce nespolupracuje, ale so svojim starým známym Makotom áno. V tomto spojení ich u nás uvidíme vôbec prvýkrát! Najslávnejší japonský drum and bass export špeciálne predstavovanie potrebuje ešte menej ako Conrad. Dobre všetci predsa vieme, aká je to kapacita a aký žúr spravil na akcii Drumatique pred rokom.

Viac info/News: www.nuspirit.sk

Vstupné/Entry: od 6 €
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Scéna_FM presents Makoto w/ MC Con*Natural
Top