Detail info
Close

BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ

BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ
Orchester a zbor Petra Maláska
Český chlapčenský zbor BONI PUERI
16.12.2022-NTC Bratislava

BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ
Orchester a zbor Petra Maláska
17.12.2022 - Partizánske

BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ
Klavírny doprovod Petr Malásek
Ostatné mestá

Lucie Bílá patrí už niekoľko rokov na Slovensku k absolútne najpopulárnejšim speváckym osobnostiam so širokým spektrom svojho zamerania.

TPmerch

Od samého začiatku deväťdesiatych rokov ju môžeme sledovať vo väčšine významných muzikálov českej scény (Bedári, Záhrada rajských potešení, Dracula, Krysař). Jej domovskou scénou je Divadlo Ta Fantastika, ktorého je polovičná spolumajiteľkou spoločne s producentom Petrom Kratochvílom a kde účinkovala takmer tri roky v titulnej úlohe muzikálu Johanka z Arku, za ktorú dostala od Herecké asociácie Cenu Thálie 2000 v odbore "opereta, muzikál". V divadle vystupovala v muzikáli Excalibur, kde stvárnila hneď dve úlohy: kráľovnú Ginevra a čarodejnicu Morganu. Vo februári 2005 uviedlo Divadlo Ta Fantastika muzikál Láska je láska, kde účinkuje Lucie v hlavnej úlohe bez alternácie av októbri toho istého roku aj muzikál Elixír života. V októbri 2008 pri pravilo Hudobné divadlo Karlín premiéru muzikálu Carmen, veľkolepý pohľad v broadwayskom štýle. Aj tu Lucie účinkuje v titulnej úlohe, za ktorej stvárnenie je nominovaná muzikálovú komisiou Herecké asociácie na prestížnu cenu Thálie za rok 2008. Hviezdne obsadenie a nádherná hudba Franka Wildhorna prinášajú úžasný divadelný zážitok, aký Praha doteraz nepoznala. Prvýkrát v histórii tu bolo uvedené vo svetovej premiére dielo renomovaných broadwayských autorov! V oblasti popovej hudby vydala Lucie Bílá celý rad sólových albumov, s ktorými úspešne dobýva rebríčky tuzemských hitparád, a jej hity ako "Ave Maria" "Láska je láska", "Trouba", "Esemes" alebo "Miluji tě" pozná takmer každý. Za osudové možno označiťstretnutie a dlhoročnú tvorivú spoluprácu s autorskou dvojicou Soukup / Osvaldová, rovnako tak ako javiskový "partnerstvo" s klaviristom a skladateľom Petrom Maláskem.

Vo filme sme mohli Luciu Bílú uvidieť napríklad v úspešnej rozprávke Princezná z mlyna, vo filmoch Kráľ Ubu, Čas dlhov alebo v televíznom rozprávkovom seriáli O stratenej láske v úlohe hodné Pavoučnice. Z jej televíznej tvorby nemožno vynechať jej autorský reláciu Lucie na Bílo, kde okrem talentu speváckeho predvádzala celých päť rokov úspešne aj talent scenáristický a moderátorský. Ten však absolútne preukázala v najsledovanejším relácii českých televíznych staníc - MISS Desetiletí, ktorý moderovala s humorom a bravúrou sebe vlastnou. Spolu s Karlom Gottom patrí Lucie k tradičným speváckym hosťom finále súťaže Miss Českej republiky. V poslednej dobe Lucie prispela českému filmu napríklad naspievaním titulnej piesne k filmu Marie Poledňákovej "Líbáš jako Bůh".

Za svoj najväčší doterajší úspech Lucie považuje svoje dve vystúpenia na hudobnom festivale Pražská jar 98. Podarilo sa jej to ako prvý popovej speváčke v histórii. Jedno vystúpenie bolo realizované s Pardubicku filharmóniou s dirigentom Douglasom Bostock, druhe s Hudbou Hradnej stráže a Polície ČR pod taktovkou Libora Peška. V oblasti vážnej hudby spolupracuje s poprednýmičeskými symfonickými orchestrami, svetovými sólistami a dirigentmi.

Vďaka svojmu mimoriadnemu talentu, humoru, bezprostrednému vystupovaniu, ale aj zmyslu pre pomoc tým, ktorí ju naozaj potrebujú, sa radí medzi najpopulárnejšie a najobľúbenejšie osobnosti tejto krajiny. Iste aj vďaka týmto faktom je mnohonásobnou držiteľkou prestížnych ocenení - televíznych Cien TýTý, Českého slávika, Cien akadémie populárnej hudby (predtým Gramy) a mnohých ďalších významných ocenení.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ
picture BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ - 4.12.2022 o 18:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ, ktoré sa malo konať dňa 4.12.2022 o 18:00 hod. v DoubleTree by Hilton Hotel Bratislava, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 16.12.2022 o 19:00 hod. v novom mieste konania: NTC aréna Bratislava.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 23.9.2022!

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to najneskôr do 23.9.2022 na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 23.9.2022 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 23.9.2022 nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 23.9.2022 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ - 2021

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že:

ŽILINA: Predstavenie BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ, ktoré sa malo konať dňa 29.11.2021 o 19:00 hod. v Dome odborov Žilina, je z dôvodu súčasnej pandemickej situácie ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 28.11.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

KOŠICE: Predstavenie BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ, ktoré sa malo konať dňa 30.11.2021 o 19:00 hod. v Dome umenia Košice, je z dôvodu súčasnej pandemickej situácie ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 29.11.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

MICHALOVCE: Predstavenie BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ, ktoré sa malo konať dňa 1.12.2021 o 19:00 hod. v Evanjelickom kostole Michalovce, je z dôvodu súčasnej pandemickej situácie ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 30.11.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

TRENČÍN: Predstavenie BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ, ktoré sa malo konať dňa 2.12.2021 o 19:00 hod. v Dome armády Trenčín, je z dôvodu súčasnej pandemickej situácie ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 8.12.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

LUČENEC: Predstavenie BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ, ktoré sa malo konať dňa 3.12.2021 o 19:00 hod. v Kine Apollo Lučenec, je z dôvodu súčasnej pandemickej situácie ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 1.12.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

BANSKÁ BYSTRICA: Predstavenie BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ, ktoré sa malo konať dňa 4.12.2021 o 18:00 hod. v Evanjelickom kostole, Lazovná ul., Banská Bystrica, je z dôvodu súčasnej pandemickej situácie ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 3.12.2022 o 18:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

PIEŠŤANY: Predstavenie BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ, ktoré sa malo konať dňa 5.12.2021 o 18:00 hod. v Dome umenia Piešťany, je z dôvodu súčasnej pandemickej situácie ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 9.12.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

BRATISLAVA: Predstavenie BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ, ktoré sa malo konať dňa 8.12.2021 o 19:00 hod. v DoubleTree by Hilton Hotel Bratislava, je z dôvodu súčasnej pandemickej situácie ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 4.12.2022 o 18:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

RUŽOMBEROK: Predstavenie BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ, ktoré sa malo konať dňa 9.12.2021 o 19:00 hod. v Dome kultúry A. Hlinku Ružomberok, je z dôvodu súčasnej pandemickej situácie ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 2.12.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

SEREĎ: Predstavenie BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ, ktoré sa malo konať dňa 10.12.2021 o 19:00 hod. v Univerzálnej sále DK Sereď, je z dôvodu súčasnej pandemickej situácie ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 7.12.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 1.12.2021!

POZOR: Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na predajnom mieste Avion Shopping Park v Bratislave, Bory Mall v Bratislave, Aupark Bratislava alebo v OC MAX Prešov alebo na inom zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne na centrálu spoločnosti, a to najneskôr do 1.12.2021 poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 1.12.2021 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 1.12.2021 nasledujúcim spôsobom:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 1.12.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 1.12.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Zároveň prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.
► pri platbe Benefitovou poukážkou - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade úhrady doplatku je potrebné uviesť aj číslo účtu klienta. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 1.12.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF, a číslo účtu klienta, kam bude vrátená suma za Darčekovú poukážku Ticketportal. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 1.12.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top