Detail info
Close

LENKA FILIPOVÁ & špeciálny hosť koncertov LENNY

LENKA FILIPOVÁ & špeciálny hosť koncertov LENNY

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 10.11.2014 o 19.00 h.
Miesto konania/Place of event: Posádkový dom armády, Trenčín

Dátum/Date: 11.11.2014 o 19.00 h. 
Miesto konania/Place of event: Kino Strojár, Martin


Popis/Description:

LENKA FILIPOVÁ & špeciálny hosť koncertov LENNY

V rámci koncertného tour Concertino 2014 vystúpi česká speváčka, gitaristka a hudobná skladateľka v jednej osobe Lenka Filipová s Jindřichem Konířem (klávesy). Spoločne ponúknu úpravy klasických skladieb a najznámejších speváčkiných hitov.

Speváčka a gitaristka študovala v pražskom konzervatóriu a potom na Medzinárodnej hudobnej akadémii v Paríži odbor klasická gitara. Doteraz vydavala 10 albumov, 4 klasické gitarové, 3 výberové albumy Best of a akustické DVD LIVE. Väčšina z nich boli ocenené ako zlaté alebo platinové. Pôsobí taktiež ako autorka hudby a rada z nich sa stala veľkými a trvalými hitmi.

Koncertovala vo všetkých krajinách Európy, v Japonsku, USA, Austrálii a Kanade. Získala Grand Prix na gitarovom festivale v Nizozemských Antilách, v roku 1997 českú Cenu Grammy a podnikla 2 koncertné turné s Francisem Cabrelem. Hovorí plynulo rusky, francúzsky a anglicky. Lenka Filipová bola v roku 2003 hudobným hosťom koncertu Celine Dion. Roku 2014 získa špeciálnu cenu „Identifikačný kód Slovenska“ ojedinelé a vo svetovej kultúre nezastupiteľné  a prestížne ocenenie.

Lenka Filipová je na českej a slovenskej kultúrnej scéne značkou hudobnej kvality, úspechu, ale i neobyčajnej ľudskej skromnosti.

Koncerty plné emócií, virtuóznych muzikantských výkonov, komunikácie s publikom, celá rada hitov a nekonečná energia posúva Lenku Filipovú stále vyššie medzi elitu českých a slovenských umelcov. Právom patrí medzi najžiadanejších interpretov súčasnosti.


Vstupné/Entry: 16,00 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture LENKA FILIPOVÁ & špeciálny hosť koncertov LENNY
Top