Detail info
Close

Blomqvist live v Bratislave

Blomqvist live v Bratislave

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 28.11.2014 o 20.00 h.
Miesto konania/Place of event: loď River´s Club kotviaca na pravom brehu Dunaja pri sade Janka Kráľa, pod reštauráciou Leberfinger, Bratislava

Popis/Description:

Už 25. novembra 2014 bude Bratislava hostiť svetoznáme mená. Rivers club na brehu Dunaja privíta v súčasnosti jedného z najzaujímavejších a najperspektívnejších mladých umelcov v Berlíne – Jana Blomqvista, ktorého vystúpenie s doprovodom bude vyvrcholením večera.

Jeho hudba je emotívna, pretože zvuky ktoré využíva si vytvára na 100% sám. Dokonale ich podčiarkuje jeho výnimočný a istý hlas, ktorý hudbu a vystúpenia robí živými a blízkymi publiku. Viac ako 7 rokov pôsobil ako spevák, basgitarista a skladateľ v skupine, ktorá zaplavila severné Nemecko temným, melodickým grunge-rockovým zvukom. Po tom ako sa Jan presťahoval do Berlína a nechal sa inšpirovať jeho vplyvmi, našiel svoju vášeň v elektronickej hudbe. Dnes môžeme jeho tvorbu opísať ako prekrásne balansovanie medzi melancholickým, melodickým electro-popom a euforickým minimalistickým technom.

Party nebude záležitosťou jedného headlinera. Za DJským pultom okrem Jana zahrajú svetoznámi Dave Seaman, Chriss Ronson a domáci Pappi a Breeth.

Blomqvist / live
Dave Seaman
Chriss Ronson
Breeth
Pappi

Počet lístkov je limitovaný kapacitou lode.

Vstupné/Entry:
prvých 100 ks: 15,- € (potom sa cena zvýši na 20,-€)
VIP: 30,- €

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Blomqvist live v Bratislave
Top