Detail info
Close

Silvester v Tatralandii 2014

Silvester v Tatralandii 2014

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 31.12.2014
Miesto konania/Place of event: Aquapark Tatralandia
Čas/Time: 17.00 hod.
Dĺžka predstavenia/Runnig time of performance: do 01.01.2015 04.00 hod.

Cena/Price: od 7,-€

Popis/Description:
Silvestrovskú noc v Tatralandii, ktorá zahŕňa vstup do celoročných bazénov, na celoročné tobogany, do Tropical Paradise a celovečerný program (koncert Kmeťoband, vystúpenie tanečnej skupiny Grimmy Dance, salsa lekciu od Miguela A.Quezada a akrobaciu v podaní hadej ženy Fly – Sui, tomola, párty s DJom).
Zaprajte si šťastný rok 2015 v trópoch na Liptove. V Tropical Paradise Tatralandia vás čaká zábava pre deti aj dospelých počas celého dňa a noci pri garantovaných 30°C. Precestujte na prelome rokov celý svet - zaspievajte si počas koncertu Kmeťoband, pokochajte sa krásou havajských, brazílskych aj orientálnych tancov v podaní tanečnej skupiny Grimmy Dance. Salsu vás naučí tancovať lektor z Latinskej Ameriky Miguel A. Quezada.

Vstup do nového roka vám spríjemní aj novoročná tombola a tropické silvestrovské menu.Úder dvanástej odštartuje tropickú novoročnú párty s DJom až do rána bieleho.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children:
Dieťa do 140 cm, ZŤP do 18 rokov: 7,-€
Dieťa nad 140 cm, študent, senior, ZŤP: 15,-€



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top