Detail info
Close

Bratislava Hot Serenaders: Krst CD

Bratislava Hot Serenaders: Krst CD

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Bratislava Hot Serenaders – Profile Concert Special, Krst CD

Dátum/Date: 06.11.2014 o 19.00 h.
Miesto konania/Place of event: V-klub, Nám. SNP 12, Bratislava

Popis/Description:

Bratislava Hot Serenaders: Lonely Melody už aj na Slovensku

Unikátny orchester Bratislava Hot Serenaders pod vedením trubkára Juraja Bartoša, ktorý sa špecializuje na hot-jazzovú hudbu 20. a 30. rokov, prichádza s horúcou novinkou – cd Lonely Melody.

V júli absolvoval špičkový slovenský hot-jazzový orchester Bratislava Hot Serenaders dvojtýždňové turné po viacerých mestách Veľkej Británie, kde sa s výnimočným ohlasom a priazňou publika stretli nielen ich koncertné vystúpenia, ale aj najnovšie cd Lonely Melody. Táto platňa je ďalším vynikajúcim projektom a súčasťou jedinečného portfólia tohto orchestra a okrem známych hot-jazzových piesní prináša aj taký skvost ako Rhapsody In Blue Georgea Gershwina, v brilantnom prevedení orchestra i klaviristu Ladislava Fančoviča.

Pre skalných fanúšikov pripravil orchester Bratislava Hot Serenaders predpremiérové uvedenie nového cd Lonely Melody do života na svojom prvom koncerte tejto sezóny 21. septembra o 19.00 hod. v kinosále Spoločenského domu NIVY na Súťažnej 18 v Bratislave.
Na širšie publikum čaká premiérové uvedenie novej platne do života 6. novembra v rámci koncertu v bratislavskom V-klube, „krstným otcom“ sa stane Milan Lasica.

Orchester patrí medzi svetovú špičku v autentickej interpretácii jazzovej hudby 20. a 30. rokov, dôkazom sú aj pozitívne ohlasy a kritiky z celého sveta.
Viac informácií nájdete na www.serenaders.sk

Vstupné/Entry: 15,00 EUR 
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top