Detail info
Close

KADEBOSTANY

KADEBOSTANY

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 05.12.2014 o 20.00 h. - POZOR zmena termínu na 26.2.2015
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor - Štúrova 3, Bratislava

Popis/Description:

V Bratislave vystúpi začiatkom decembra jeden z najväčších objavov a najoceňovanejších nováčikov na nezávislej scéne. Tajomné švajčiarske zoskupenie Kadebostany disponuje speváčkou prirovnávanou k Adele či Amy Winehouse a dychovou sekciou, ktorá ich hudbe dodáva miernu príchuť funku a soulu.

Koncert Kadebostany by si nemali ujsť priaznivci britských Belleruche či berlínskych Me And My Drummer. Podobne ako ich britskí súputníci kombinujú indie-pop s retro-zvukom a hudobnými postupmi typickými pre soul či funk. Me And My Drummer zas pripomenú až folkovo-melancholickými melódiami zasadenými do zvuku 80. rokov.

Kadebostany vás očaria okrem hudby aj dokonale prepracovanou svetelnou a pódiovou show. Len na nastavenie svojho svetelného parku potrebujú pred každým koncertom minimálne štyri hodiny. Päťčlenná kapela síce pochádza zo Ženevy, no podľa vlastnej podrobne prepracovanej mytológie zastupujú republiku Kadebostan a formou hudby sa pokúšajú propagovať jej ideológiu.

Vstupné/Entry: od 10,00 EUR (cena sa bude zvyšovať)
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Ďalšie koncerty ORE POLE nájdete tu.

Na podujatie KADEBOSTANY prebieha súťaž TU.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top