Detail info
Close

Zázračná škola FANTÁZIA

Zázračná škola FANTÁZIA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 25.11.2014 o 18.00 h.
Miesto konania/Place of event: Dom kultúry, Trojičné námestie, Trnava

Popis/Description:

Zázračná škola FANTÁZIA
hravé divadelné predstavenie s pesničkami

Chceme chodiť do školy, alebo nechceme? Páči sa nám tam, alebo nie? Prečo by sme mali chodiť do školy, keď my sa radšej chceme hrať? Aká by škola vlastne mala byť? A aká by mohla byť? Takéto a mnohé iné, veľmi podobné otázky si kladú štyria herci v našom hravom predstavení pre najmenších s názvom Zázračná škola Fantázia. Každý zo štyroch protagonistov má odlišnú predstavu o škole. Prvý by chcel, aby sme sa učili všetko naraz, druhý by školu najradšej nahradil internetom, tretiemu by stačila iba telesná výchova a štvrtý ... viac už naozaj neprezradíme. Všetko sa dozviete v našej Fantázií. A dozviete sa aj to, že škola môže byť aj zábavná a smiešna, že v škole sa môžeme hrať a môžeme si aj vymýšľať. Stačí k tomu naozaj veľmi málo, stačí iba zavrieť oči a vstúpiť s nami do našej školy Fantázie.

Dve herečky a dvaja herci (v škole predsa vždy musia byť chalani a baby) nás zavedú do školy, kde sa spieva, tancuje, maľuje, kreslí, vymýšľa a skáče. Do školy, kde je dovolené skoro všetko, čo nám napadne. V Komenského slávnej múdrosti "škola hrou" naši herci otočili slová a "hra sa stáva školou". Hrajme sa a vymýšľajme si. Vymýšľať si však môžu iba múdri a vzdelaní ľudia - hlupák nikdy nič múdre nevymyslel. Tak sa spolu učme, aby sme boli múdri a potom si budeme nádherne vymýšľať.

Atraktivitu živej inscenácie zabezpečuje výtvarné stvárnenie Zoji Zupkovej, hudba a pesničky Róberta Mankoveckého, no a samozrejme herecké stvárnenie štyroch skúsených hercov, schopných improvizácie a interaktivity.

Zázračná škola Fantázia je určená najmenším divákom, aj tým, ktorí sa len nedávno dotkli po prvý krát školských lavíc. Ponúka zábavu, hravosť, návod na vymýšľanie si, ale tiež návod na premýšľanie o zmysle školy a učení sa.

Dĺžka trvania predstavenia je približne 55 minút.
Vhodné pre deti od 6 rokov.

Tvorcovia a obsadenie:

Scenár, hudba a réžia: Róbert Mankovecký
Scénografia a kostýmy: Zoja Zupková
Hrajú: Alena Vojteková, Kristína Mackovčáková, Matej Marušin, Miroslav Mihálek
Alternácia: Andrej Šoltés a Ivana Kivaderová

Vstupné/Entry: 5,00 EUR - sedenie na miesta
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Zázračná škola FANTÁZIA
Top