Detail info
Close

Galavečer s bigbandom Swingless Jazz Ensemble

Galavečer s bigbandom Swingless Jazz Ensemble

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 20.12.2014 o 20:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Blue Note, J. Hašku 18, Nové Mesto nad Váhom

Popis/Description:

Bigband Swingless Jazz Ensemble, ktorý veľmi príjemne zaujal na Openjazzfeste na Zelenej vode prichádza do Blue Note na galavečer spojený s nahrávaním vystúpenia na svoje promo DVD.

Swingová big-bandová formácia z Nitry, pôsobia v nej súčasní, ale i bývalí študenti základnej umeleckej školy. Skupina je charakteristická typickým nástrojovým obsadením big bandov minulého storočia. Swingless vychádza prevažne z repertoáru orchestra Counta Basieho, no zároveň sa snaží o štýlovú interpretáciu swingu v klasickom big bandovom prevedení. Slovenský big band je známy i v zahraničí – získali ocenenia i v Českej republike a Maďarsku. Najvýznamnejšími úspechmi orchestra boli Cena Hudobného Fondu za udržiavanie Big Bandovej tradície v roku 2008, Zlaté pásmo na 14.-tom a strieborné pásmo na 15.-tom ročníku Medzinárodného hudobného festivalu v Českej Kamenici v rokoch 2012 a 2013, platinové pásmo na súťaži Big Bandov v Budapešti. Zároveň je SJE aj víťazom súťaže Jazz Start Up 2013, ktorá vznikla zo spolupráce Open Jazz Festu a špecializovaného hudobného portálu Jazz.sk.

Vstupné/Entry: 6,00 EUR 
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Potrebná rezervácia stola na telefónnom čísle 0902 608 912 alebo na maili info@bluenote.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top