Detail info
Close

NextGen Expo 2014

NextGen Expo 2014

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania/Place of event: AEGON aréna NTC, Bratislava

Dátum/Date:
22.11.2014 - od 6,-€ jednodňový vstup (na mieste 8,-€)
23.11.2014 - od 6,-€ jednodňový vstup (na mieste 8,-€)
22.-23.11.2014 - od 7,-€ dvojdňový vstup (na mieste 12,-€)

od 05.11.2014
1-dňový lístok – 7,-€
2-dňový lístok – 8,-€

od 18.11.2014
1-dňový lístok – 7,50 €
2-dňový lístok – 11,50 €

Popis/Description:
Príďte si vychutnať technológie, videohry a hlavne veľa zábavy na vlastnej koži

Aj tento rok sa môžete spoľahnúť na to, že Vianoce prídu o mesiac skôr. Už po piatykrát sa totiž spolu stretneme na NextGen Expo – hernej show, ktorá kombinuje tradičnú výstavu so zábavným charakterom veľkého herného eventu, organizovanú herným portálom SECTOR.sk

A keď už hovoríme o Vianociach, myslíme to vážne. NextGen Expo 2014 ponúkne množstvo noviniek, horúcich herných hitov a aj zaujímavých hier. Nebudú chýbať ani všetky aktuálne herné platformy (Playstation 4, Xbox One, Wii U od Nintenda, atď.) a hardvérové novinky (mobily, tablety, ...). Tešiť sa môžete na bohatý sprievodný program, v ktorom nájdete nie len prednášky na široké spektrum zaujímavých tém, ale aj turnaje alebo súťaže, aby si od nás mohli odniesť ceny nie len „lapači“, ale aj tí odvážni a šikovní spomedzi vás, ktorí sa nezľaknú výzvy. Z turnajov sa môžete tešiť napr. na League of Legends, Fifa 15, Hearthstone a kopec iných.

Nebude chýbať ani TOMBOLA a na svoje si prídu aj fanúšikovia YouTube scény, keďže v sobotu aj nedeľu vás prídu pobaviť špeciálni hostia GogomanTV a Selassie. Naopak, vystrašiť sa vás pokúsi Peter Konečný so svojou prednáškou o hororoch.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top