Detail info
Close

TOMÁŠ KLUS - Proměnamě Tour 2015

TOMÁŠ KLUS - Proměnamě Tour 2015

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 23.04.2015 o 19:00 h.
Miesto konania/Place of event: HANT ARÉNA (ŠH Pasienky), Bratislava

Tomáš Klus a jeho Cílová skupina sa na jar vrátia na Slovensko.

Český hudobný fenomén posledných rokov Tomáš Klus sa na jar 2015 opäť predstaví slovenskému publiku v bratislavskej športovej hale Pasienky.  So svojou Cílovou skupinou vystúpia v Bratislave na jedinom jarnom koncerte. Priaznivci týchto pohoďákov sa majú na čo tešiť. Tomáš so svojou skupinou prinesú vynovený koncert o niekoľko skladieb a teda aj o približne 30 minút dlhšie vystúpenie v porovnaní s predchádzajúcim koncertmi, ktoré boli vypredané rýchlosťou blesku. 

Klusova družina do svojich koncertov vdýchla nový vietor. Svojich priaznivcov poteší nie len skvelým hudobným zážitkom, na ktorý sú už zvyknutí, ale vďaka vynovenej svetelnej projekcii, videoprojekcii a najmä rozšíreniu repertoáru o 8 skladieb, ponúknu veľkolepú šou. Chlapci tak na pódiu strávia o polhodinku dlhšie a okrem spomínaných noviniek si so svojimi fanúšikmi zaspievajú aj staršie hity, ktoré na ich koncerte nesmú chýbať „Idea, ktorá vznikla minulý rok, niečo medzi cirkusom Humberto a vesmírnou loďou Enterprise, sa nám podarila a teraz už konečne vozíme kompletný produkt. To znamená, že koncert vypadá trochu inak. Jednak vizuálne, ale aj tým, čo je jeho náplňou. Teraz je to všetko na ľuďoch, z našej strany je to hotové,“ povedal k novinkám Tomáš Klus. Na bratislavský  koncert sa nesmierne teší. „Opäť sa na Slovensko naozaj veľmi teším. Slovenské publikum vyniká v tom, že neexistuje jediná chvíľa zaváhania, či sa prišli baviť, alebo nie. Skrátka, prídu na koncert a rovno sa bavia. Nie je tam žiaden rozjazd, je tam rovno nástup,“ pochválil slovákov Klus.

Dĺžka koncertu: cca 2,5 hodiny

Vstupné/Entry: od 18,00 EUR

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture TOMÁŠ KLUS - Proměnamě Tour 2015
picture TOMÁŠ KLUS - Proměnamě Tour 2015
picture TOMÁŠ KLUS - Proměnamě Tour 2015
picture TOMÁŠ KLUS - Proměnamě Tour 2015
picture TOMÁŠ KLUS - Proměnamě Tour 2015
Top