Detail info
Close

Dreamland Generation

Dreamland Generation

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 13.03.2015 o 18:00 h.
Miesto konania/Place of event: Pavilon G1 Bvv, Brno

Popis/Description:

A je to tu! Bude tomu rok, kedy sme pre Vás pripravili úplne prvý Dreamland a doniesli sme Vám DJskú star DEORRA a vy ste mohli mať na dosah dnes už veľmi obľúbeného DJa. Keď sme zistili ako tento večer zožal úspech, tak sme sa rozhodli pre pokračovanie a snažili sme sa Vám prinášať do SR zakaždým nové DJské tváre s určitou pravidelnosťou každý mesiac. Vyvrcholenie nastalo 18.7.2014 keď sme sa vrhli do nových neznámych vôd a úspešne vytvorili novy letný festival pod značkou DREAMLAND, ktorý sa uskutočnil na Zlatých Pieskoch s headlinerom BINGO PLAYERS. Malo to byť vyvrcholením našej práce, ale to len do chvíle kým sa nám podarilo získať mená ako UMMET OZCAN, SHOWTEK alebo DADA LIFE. Týmito menami zavŕšite úšpešný rok za ktorým sme Vám dúfajme obohaili Váš párty život. 

Je na čase Vám prezradiť veľkú pecku, ktorú pre Vás chystáme. Nakoľko budeme vo februári 2015 oslavovať 1 rok existencie tak Vám dáme ďalší darček ako poďakovanie za Vašu neskutočnú priazeň. 13. marca 2015 pre Vás pripravujeme ďalší veľký indoor festival v priestoroch, kam sa určite všetci spoločne zmestíme, ale to si necháme ako ďalšie prekvapenie, aby sme neprezradili všetko na začiatku a tiež niečo nechali na neskôr.
Pripravte sa na novú generáciu. Dreamland generation. 
V tento večer Vám naservírujú 6 vyhlásených zahraničných DJS a samozrejme, že headliner bude z aktuálneho rebríčka DJMAG TOP 10.  Na našich prvých narodeninách jednoducho šetriť nebudeme. Na najlepšom mieste samozrejme nájdete vip zónu, ktorá bude hneď vedľa účinkujúcich DJs a ktorá bude rozdelená na dva sektory A a B. Vybraná ponuka pitia bude formou all inclusive, aby ste sa tam cítili dobre.

Line-up: Showtek, Moti, Jordy Dazzi, Dzeko & Torres a mnoho ďalších

Vstupné/Entry:
Clasic od 18,00 EUR (cena sa bude navyšovať)
VIP A: 91,00 EUR
VIP B: 91,00 EUR

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: študenti, dôchodcovia, zťp - zľava 15 %



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Dreamland Generation
picture Dreamland Generation
Top