Detail info
Close

Jeden za všetkých - Jeden za všechny

Jeden za všetkých - Jeden za všechny

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania/Place of event: Loď - Divadlo v podpalubí, Bratislava
Cena/Price: 8,- €

Popis/Description:
(Túlavé divadlo a Divadlo Do houslí)
- nová komédia autorskej trojice Jakuba Nvotu, Michaely Doleželovej a Romana Vencla – teda spoločného slovensko-českého projektu Túlavého divadla a Divadla Do houslí.
Kto by nepoznal romantické rozprávanie Alexandra Dumasa o troch mušketieroch, ktorí boli štyria. Je to bez pochyby najslávnejši príbeh francúzskych dejín, ktorý sa dočkal toľkých filmových i divadelných spracovaní, že už prakticky nie je možno v tomto smere divákov niečim prekvapiť... Aspoň to tak bolo do okamihu až sa tento nesmrteľný námet dostal do ruky nám. Poradili sme si s ním po svojom, a tak počas nášho predstavenia stoja herci pred výzvou, aká tu ešte nebola - dá sa celý príbeh odohrať behom jedinej hodiny, vo veršoch a naviac za predpokladu, že štyrmi mušketiermi budú dve ženy? Verte tomu, že dá, len to chce veľa odvahy, množstvo prevlekov, dôvtipu, šikovného rozprávača a najmä nutnú dávku nadhľadu a paródie. Základom celého predstavenia je heslo: "Hlavne sa netvárme, že sme Angličania, keď nie sme Francúzi!"
Réžia: Jakub Nvota
Hrajú: M. Doleželová, R.  Vencl, J. Nvota, Š. Richtárech, Š. Martinovič


Ticketportal nezodpovedá za zmenu účinkujúcich. Zmena programu vyhradená.

Na podujatie JEDEN ZA VŠETKÝCH - JEDEN ZA VŠECHNY prebieha súťaž TU.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top