Detail info
Close

HANUMAN CUP 25

HANUMAN CUP 25

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 21.2.2015 od 19:00 h. (Vstup možný od 18:00 h.)
Miesto konania/Place of event: Športová hala PKO, Nábrežie arm. gen. L. Svobodu č.3, Bratislava 

Popis/Description:
Tradičný turnaj Hanuman Cup prichádza so svojim 25. vydaním. Diváci v športovej hale PKO v Bratislave sa môžu tešiť na porciu 12 zápasov v thajskom boxe a kickboxe podľa pravidiel K-1. Ako už býva zvykom, na svoje si prídu aj fanúšikovia ženských súbojov.

V hlavnom dueli večera sa predstaví v profiringu dosiaľ neporazený Ivan Pavle, hviezda usporiadateľského klubu Hanuman Gym, ktorý zvedie súboj ťažkých váh s potomkom gréckych gladiátorov Stavrosom Grigorakakisom. Po francúzskom bojovníkovi Gaetanovi Sautronovi to bude pre Ivana ďalší mimoriadne ťažký súper, keďže Hulk, ako znie Grékova prezývka, prehral z doterajších 20 zápasov iba raz. Jeho kvality koncom minulého roka okúsil na vlastnej koži aj český borec Petr Vondráček, ktorý inkasoval v treťom kole ťažké KO, celkovo štrnáste v podaní gréckeho bojovníka.

Divákov pred vyvrcholením večera dostane do varu bratislavské derby medzi domácou legendou Mišom Haladom a neustále sa zlepšujúcim dlháňom Jakubom Benkom z klubu Spartans. Kvalitný duel európskej úrovne možno očakávať aj v súboji Lucky Krajčovič proti Nemke Daniele Graf - obe dievčatá sa predstavili na nedávnych majstrovstvách sveta W5 v Bratislave. Zahraničných súperov budú mať aj Marko Novák a Mišo Peczár, štartovka je teda poriadne nabitá. Predošlý Hanuman Cup dvíhal divákov zo sedadiel a minimálne rovnaký zážitok sľubuje aj februárová akcia, preto si ju nenechajte ujsť.

Vstupné/Entry:
- Voľné sedenie (do 21.2.2015, 12:00 h) 15 Eur, na mieste (21.2.2015) 20 Eur
- VIP stôl pre 5 osôb vrátane občerstvenia 300 Eur

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture HANUMAN CUP 25
Top