Detail info
Close

Veľký tanečný večer

Veľký tanečný večer

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Ondřej Havelka a jeho Melody Makers vs. Bratislava Hot Serenaders 
Veľký tanečný večer

Dátum/Date: 06.10.2017 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Stará tržnica, Nám. SNP 25, Bratislava


Popis/Description:

A už je to opäť tu! Dva veľké ORCHESTRE sa spolu stretnú na jednom pódiu po vzore svojich amerických predchodcov, tancachtivé publikum svojimi podrážkami doslova vyhladí parkiet a na svoje si prídu nielen milovníci jazzu a swingu rokov 20.-40., ale aj všetci, ktorí majú radi show, tanec a skvelú zábavu! Bratislava Hot Serenaders vs. Ondřej Havelka a jeho Melody Makers - Big Band Battle priateľsky znepriatelených orchestrov! Kto zvíťazí v boji o priazeň publika? - ZISTÍTE AK PRÍDETE, A ZAŽIJETE TO NA VLASTNEJ KOŽI.

Hot-jazzová smršť! Splendidná zábava! Inštruktáž dobových tancov! Pyramidálna show!

Swingári všetkých krajín - Strojte sa!

Dva orchestre, jeden veľký tanečný parket a množstvo ľudí oblečených na štýl módy 20. a 30. rokov 20. storočia. Aj to sú charakteristiky Veľkého tanečného večera, ktorý si v Bratislave našiel svojich priaznivcov.

Práve tých, ale aj fanúšikov tanečnej zábavy poteší informácia, že sa 7. októbra 2016 opäť postavia proti sebe dva obľúbené swingové a hot-jazzové orchestre.

V jednom rohu tanečného ringu bude stáť Ondřej Havelka a jeho Melody Makers. Herec, režisér, scenárista a všestranne talentovaný zabávač neprinesie do Bratislavy len 14-členné teleso, ale aj jazz a swing z obdobia medzi dvoma svetovými vojnami. Na druhej strane "bojiska" ho doplní Bratislava Hot Serenaders na čele s Jurajom Bartošom. Na prvý pohľad to môže pôsobiť tak, že 20 členov Bratislavského hot-jazzového zoskupenia je v prevahe, Pražský "swingári" sú však vyrovnaným súperom.

Hudobné iskrenie medzi dvomi stranami je dokonalou živnou pôdou pre humorné dialógy a dobrú náladu. Ide totiž o tradíciu zo Spojených štátov amerických, keď sa v 20. a 30. rokoch pod názvom Big Band Battle usporadúvali súboje na konci sezóny, keď víťaz získal angažmán v nasledujúcom roku.

Skutočným víťazom tohto súboja je každý návštevník, ktorý odchádza so zážitkom z jedinečnej dobovj a vkusnej šou.

Typ hladiska: stolové sedenie (1 stôl má 6 miest bez určenia miesta)

Zľavy/Discounts: Vozíčkari 9 Eur



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top