Detail info
Close

MOZOLANI PRO CLASSIC 2015

MOZOLANI PRO CLASSIC 2015

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania/Place of event: Istropolis - Veľká sála, Bratislava
Otvorenie vstupnej brány: od 09.00 h.

Semifinále
Dátum: 25.04.2015
Čas: 10.00 - 13.30 hod.
Cena: 12,-€

Semifinále medzinárodného pohára v kulturistike mužov a bikini fitness žien

Finále
Dátum: 25.04.2015
Čas: 16.30 - 20.30 hod.
Cena: od 30,-€

Zaručene vyvrcholením celého podujatia. Na pódiu sa okrem postupujúcich semifinalistov medzinárodného pohára v kulturistike mužov a bikini fitness žien predstavia profesionálny kulturisti z celého sveta v kategórii Men's 212libier federácie IFBB PRO.

Popis:
A je to tu! Po druhý raz v histórii Slovenska sa na jednom pódiu predstaví profesionálna a amatérska špička v kulturistike a bikiny fitness. Fanúšikovia kulturistiky a fitness nám na štyroch doterajších ročníkoch Mozolani Classic potvrdili, že sme sa vybrali správnou cestou. Sme presvedčení o tom, že aj teraz sme sa rozhodli pre dobrú voľbu. Po druhý raz budú na Slovensku súperiť profesionálni kulturisti kategórie do 212 libier federácie IFBB PRO league.

Mozolani Classic 2015 má ambíciu nadviazať na všetko to dobré, čo sa nám v predošlých roční- koch podarilo a byť jedným z najvýznamnejším športovým podujatí v kulturistike a fitness v histó- rii Slovenska. Vzhľadom na jedinečný charakter tejto veľkolepej súťaže sa očakáva veľký záujem zo strany fanúšikov. Prvé štyri ročníky sa uskutočnili v Žiline, ale tentoraz sme sa rozhodli pre Bratislavu. Zmena je život. Bratislava je hlavným mestom Slovenska a má dobré podmienky na to, aby sa v nej mohla konať táto exkluzívna súťaž.

Dejiskom podujatia bude Dom odborov Istropolis, kde diváci, ale i pretekári nájdu väčší komfort. Veríme, že pre fanúšikov to bude deň plný neopakovateľných zážitkov, emócii, ale predovšetkým krásnych tiel, vypracovaných postáv a svalov.

Zľavy a vstupenky pre deti, študentov, dôchodcov, zťp:
Bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MOZOLANI PRO CLASSIC 2015
Top