Detail info
Close

MICK MOSS prvý krát na Slovensku

MICK MOSS prvý krát na Slovensku

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 20.03.2014 o 20:30 h.
Miesto konania/Place of event: Rock Cafe, M. Sch. Trnavského 2, Bratislava

Popis/Description:

MICK MOSS (ANTIMATTER, SLEEPING PULSE) prvý krát na Slovensku! 

Turné „Akustický spevník“ 

Unikátny a intímny večer, kde osobne zahrá vybrané coververzie, piesne na ktorých spolupracoval, tvorbu jeho skupín ANTIMATTER a SLEEPENG PULSE. 

Mick Moss, to je liverpoolsky ANTIMATTER, ktorý vznikol ako projekt spolu s gitaristom Duncanom Pattersonom už v roku 1998. Práve v tom čase vychádza aj prelomový počin „Alternative 4“ od ANATHEMA, kde spomenutý gitarista aj účinkoval. Debutový a zároveň najalternatívnejší album ich histórie s názvom „Saviour“ vyšiel v roku 2002. Spojením Mossa a Pattersona sa vytvorilo niečo neopakovateľné na nezávislom hudobnom poli. Produkcia vhodná nielen pre fajnšmekrov, ale hlavne pre ľudí hľadajúcich osobitú tvorbu a očarujúci spev. Dokazujú to na všetkých ďalších nahrávkach, ktorými sa už jasne vyprofilovali do dnešnej podoby alternatívneho / melancholického rocku.

Aj keď je Mick Moss hudobne aktívny najmenej sedemnásť rokov, našu krajinu doposiaľ nenavštívil. Práve preto si nenechajte ujsť tento „unikátny a intímny“ večer, kde akusticky predvedie všetko zásadné z jeho bohatej tvorby.

V úlohe predskokana sa predstaví bratislavský Shelter´s Club. Skupina má okrem albumu Approved, na ktorý naspievala jednu skladbu aj americká speváčka Lillie McCloud, na konte tiež videoklip ku skladbe Autumn Prayer a nedávno zabodovala na bratislavskom koncerte ako predkapela bývalého speváka Iron Maiden Blazea Bayleyho. Svoj set odohrá po prvý krát v akustickej podobe.

Vstupné/Entry: 10,00 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy. 

Potrebná rezervácia stola na telefónnom čísle 0911 806 803 alebo na maili rockcafe.sk@gmail.com



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MICK MOSS prvý krát na Slovensku
Top