Detail info
Close

URIAH HEEP (UK)

URIAH HEEP (UK)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 11.06.2015 o 20:00
Miesto konania/Place of event: Dom odborov - ISTROPOLIS, Trnavské mýto 1, Bratislava

Popis/Description:

Návrat do Bratislavy po piatich rokoch!
Nový album „Outsider“, nový program, nová energia!

Odchod Trevora Boldera po ťažkej chorobe, Bernieho víťazstvo nad ňou - to boli len nedávno hrozby zániku britského dinosaura URIAH HEEP. Nenechali sa zlomiť a sú späť nielen v plnej sile, ale minulý rok nahrali ďalší vydarený opus „Outsider“ a navyše koncertný záznam z Londýna „ Live at Koko“. Koncertná stávka na istota známa ako URIAH HEEP sa po piatich rokoch vráti s novým programom do Bratislavy. URIAH HEEP 11. júna vystúpia v Dome odborov Istropolis.

„Uriáši“ v minulom režime u nás doslova zľudoveli predovšetkým vďaka nesmrteľnej „Lady in Black“, na koncerte budú pochopiteľne prehrávať repertoár z najslávnejších pesničiek akou je aj uvedená skladba. Predstavia však aj novinky, tie boli zložené bez tlaku na každoročný kolotoč - nahrávka, album, turné. Cítiť, že jadro Uriah Heep v zložení Box, Lanzon a Shaw hrajú spolu už cez dvadsať rokov a sú kompaktným týmom umelecky a zrejme ajľudsky. Pri tak závideniahodnom počte koncertov ročne to inak ani nie je možné.

Prvopočiatky britských Uriah Heep siahajú do Birminghamu, kde boli založení ešte v roku 1969. Niekedy sa o nich žartom hovorilo ako o "The Beach Boys hard rocku“, to pre ich melodické pesničky a viachlasé sprievodné vokály. Ich hudba je ale hlavne zhrnutím rôznorodých štýlov ako sú: progressive rock, hard rock, jazz a príležitostne aj country. Skupina podnes aktívne koncertuje po celom svete, no najväčšiu fanúšikovskú základňu okrem domoviny majú po celom Starom kontinente.

Priaznivci legendárnych Britov sa na nadchádzajúcom vystúpení v Istropolise vo štvrtok 11.júna môžu tešiť nielen na výber z najnovších albumov „Wake the Sleeper, Into The Wilde, Outsider“, ale aj na nesmrteľné pesničky ako Easy Livin (Demons and Wizards - 1972), Sweet Lorraine (The Magician’s Birthday 1972) Stealin (Sweet Freedom - 1973). Lady in Black je pevnou súčasťou playlistov väčšiny rádií po svete.


Skupina Uriah Heep vystúpi 11. júna v Bratislave v zostave:

Mick Box - gitara, spev
Bernie Shaw - spev
Davey Rimmer - basa
Phil Lanzon - kávesy, spev
Russell Gilbrook - bicie, spev


Zľavy/Discounts: Imobilní (vozíčkari): 10,00 EUR (objednavky@ticketportal.sk)
Vstupenky pre deti/Tickets for chrildren: žiadne



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture URIAH HEEP (UK)
picture URIAH HEEP (UK)
picture URIAH HEEP (UK)
Top