Detail info
Close

KOLO ROKA - Piesne z hlbín ženskej duše

KOLO ROKA - Piesne z hlbín ženskej duše

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania/Place of event: Medzinárodné divadlo Meteorit, Čulenova 3, Bratislava

KOLO ROKA
Piesne z hlbín ženskej duše

Kňažky Živeny a Maok

Netradičný koncert o múdrosti Kola roka, kľúčových sviatkoch slnečného cyklu a ceste ku koreňom ženskej a slovanskej spirituality.

Spev: Kristína Dubajová
Kapela: Maok - gitara, Juraj Kuchárek - bicie, Martin Andráš - basgitara, Adam Kerďo - píštalky, Zbyňo Džadoň - perkusie, Eniesa - cimbal a vokaly, 
Vokály, tanec a sprievod predstavením: Kňažky Živeny

Hudba z CD Kolo roka je liečivá. Je určená každému, kto sa rozhodol kráčať vedome po svojej ceste. Spolu s ňou sa ponoríme do darov jednotlivých živlov v prírode a archetypov v nás. Bude nás sprevádzať jedným životným cyklom ženy, od dievčaťa po starenu, ako aj zmenami jedného menštruačného cyklu, v ktorom každý mesiac niečo staré s posvätnou krvou odchádza, aby vytvorilo priestor pre nové.

Kňažky Živeny sprevádzajú mužov, ženy a deti na spoločných oslavách rovnodenností a slnovratov v prírode. Podporujú ženy na ženských kruhoch a vedú semináre pre osobnostný rozvoj. Sprevádzajú prechodovými rituálmi pri príležitosti dôležitých udalostí v ľudskom živote napr.: prvá menštruácia - menarché, predsvadobný rituál, zväzovanie rúk - svadba, predpôrodný rituál, menorečenie dieťatka, rozlúčka so  zosnulým, rituál vedomého rozchodu, ritual menopauzy, narodeninový rituál a ďalšie.
 
Maok je multiinštrumentalista a tvorca hudby, ktorá v nás dokáže vyvolať pocit hlbokej prítomnosti a spojenia s naším srdcom. Vytvoril a nahral hudbu k piesňam Kola roka, ktoré zložili Kristína Dubajová a Tina Kucháreková na texty Danice Kováčovej.

Živena, esencia tejto krajiny, dlhé storočia si bola zabudnutá a prehliadaná! Nie je náhoda, že sme sa narodili práve tu. A preto dnes oživujeme silové miesta našej slovenskej zeme a inšpirujeme sa múdrosťou a tradíciami našich predkov. Prostredníctvom novodobých rituálov liečime staré zranenia a nastupujeme na cestu vedomého ženstva s podporou našich mužov, aby sme spolu tančili v jednote a celistvosti ženského a mužského princípu.

Cena/Price: 11,00 EUR / voľné sedenie
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy.

Ticketportal nezodpovedá za zmenu účinkujúcich. Zmena programu vyhradená.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top