Detail info
Close

Fed Cup Slovensko - Švédsko

Fed Cup Slovensko - Švédsko

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: AEGON aréna, Bratislava
Dátum a čas:
18.04.2015 od 14.00 hod.
19.04.2015 od 13.00 hod.

Cena: 10,-€

Popis:
Po prvý raz v histórii Fed Cupu - tímových majstrovstiev sveta družstiev v tenise žien - sa stretnú hráčky Slovenska a Švédska. Reprezentantky ,,troch koruniek“ budú 18. - 19. apríla 2015 súperkami Sloveniek v play-off o II. svetovú skupinu Fed Cupu pre rok 2016. Stretnutie sa uskutoční na antukovom dvorci v AEGON aréne pod zatiahnutou strechou.

V domácom prostredí bude tím kapitána Mateja Liptáka favoritom. Aktuálne má Slovensko vo svetovej stovke päť hráčok na čele s Dominikou Cibulkovou. Tá však bude po operácii nohy tentoraz spoluhráčky povzbudzovať iba z lavičky. Švédsko má len jednu hráčku vo svetovej stovke - Johannu Larssonovú.

Slovensko má pred sebou jednoznačný cieľ – vyhrať v tomto stretnutí, aby v roku 2016 mohlo bojovať o postup medzi najlepších osem družstiev sveta a nadviazať na nedávne semifinále z Moskvy 2013.

Zľavy a vstupenky pre deti, dôchodcov, študentov, zťp: Bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top