Detail info
Close

Ver(ej)ný milenec

Ver(ej)ný milenec

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Verejný milenec 
Neil Simon: Last of Red Hot Lovers
Divadelná komédia v troch dejstvách


Réžia: Soňa Ferancová
Scéna a kostýmy: Lea Fekete
Herecké obsadenie: Karin Haydu, Mirka Partlová, Sláva Daubnerová, Igor Adamec

Svetoznáma komédia amerického autora Neila Simona, Last of Red Hot Lovers, vtipným spôsobom prevedie diváka svetom plným nástrah, ktoré čakajú na muža po 22 ročnom manželstve. Hlavný hrdina, usadený majiteľ reštaurácie, už nedokáže odolávať pokušeniu a vyberie sa na cestu do sveta milostných románov. Rozhodne sa čeliť nástrahám zakázanej nemanželskej lásky. Objektom jeho túžob sa postupne stávajú tri atraktívne ženy, s ktorými sa dostáva do víru komických aj pikantných situácií.

V hlavnej úlohe sa predstaví ostrieľaný komik Igor Adamec, známy najmä z televízneho seriálu Mafstory, či divadelného predstavenia English is easy, Csaba is dead.
Dokonalou koncentráciou sexepílu na javisku budú tri Igorove šarmantné kolegyne, herečky, Karin Haydu, Mirka Partlová a Sláva Daubnerová.
Karin účinkovala v seriáloch Búrlivé víno, Chlapi neplačú, s Mirkou Partlovou v seriáli Panelák. Sláva Daubnerová má doma ocenenie Dosky za inscenáciu Untitled.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.

Scéna a kostýmy boli v rukách výtvarníčky a módnej návrhárky Ley Fekete. Spolu s režisérkou viedla tvorivý dialóg, ktorého výsledkom je zaujímavá transformácia pôvodnej hry z obdobia 70tych rokov do súčasnosti.
Tešiť sa môžu diváci na celom Slovensku, pretože Ver(ej)ný milenec do konca sezóny 2015/2016 obletí viac ako 50 slovenských miest. 
Srdečne vás pozývame!

Dĺžka predstavenia: 110 minút

Predstavenie nie je vhodné pre deti do 15 rokov.

Vstupné/Entry: 14,00 EUR
Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Ver(ej)ný milenec
picture Ver(ej)ný milenec
picture Ver(ej)ný milenec
picture Ver(ej)ný milenec
picture Ver(ej)ný milenec
picture Ver(ej)ný milenec
picture Ver(ej)ný milenec
picture Ver(ej)ný milenec
Top