Detail info
Close

SLADKÝ DOMOV, György Spiró

SLADKÝ DOMOV, György Spiró

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania/Place of event: Mestské divadlo P. O. HVIEZDOSLAVA, Laurinská 19, Bratislava


Popis/Description:

SLADKÝ DOMOV, György Spiró

Trpko – smiešna komédia najhranejšieho súčasného maďarského autora po prvý krát v slovenskom preklad. Groteska známeho spisovateľa vyšla v roku 2012 v periodiku Svet v pohybe. Hovorí o tom, čo sa môže stať tu u nás, v Strednej Európe s tými, ktorých už spoločnosť nepotrebuje.
Príbeh ľudí, ktorí nevidia a nechcú vidieť realitu, pretože je to pre nich tak pohodlnejšie. Hra so Spiróovským humorom a nadhľadom analyzuje rozpory a problémy medzi rodičmi a deťmi v každom veku, vzťahy medzi generáciami, ľahostajnosť, vzájomnú odcudzenosť, rozpad tradičnej rodiny a neschopnosť alebo nezáujem postarať sa o svojich predchodcov. Môže za to spoločnosť alebo
nedostatok empatie v nás samotných ?
Téma viac než aktuálna – jedny si pripadajú schopní sa stále o druhého starať a druhí zasa sú radi, ak sa starať nemusia. Smiešne dialógy postavené na absurdnosti situácie vyvrcholia v  nečakaný koniec.

Réžia a hudba: Juraj Bielik
Scéna: Pavol Andraško
Kostýmy: Martina Golianová
Hrajú: Peter Trník, Elena Podzámska, Ivo Gogál, Danica Jurčová, Edita Boršová, Zuzana kocúriková, Alexandra Palatinusová, Miroslav Höger

Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.

Ticketportal nezodpovedá za zmenu účinkujúcich. Zmena programu vyhradená.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture SLADKÝ DOMOV, György Spiró
Top