Detail info
Close

PHILIP GLASS: THE COMPLETE PIANO ETUDES

VIVA MUSICA! FESTIVAL 2015
PHILIP GLASS: THE COMPLETE PIANO ETUDES

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

VIVA MUSICA! FESTIVAL

Dátum: 3.7.2015 o 20:00hod.
Miesto konania: Reduta, Nám. Eugena Suchoňa 1, Bratislava

Vzhľadom na veľký záujem a po dohode s manažmentom Philipa Glassa a jeho hostí v predaji limitovaný počet pridaných miest priamo na pódiu v jednotnej cene 59,- EUR. 

Popis/Description:

Americký hudobný skladateľ Philip Glass patrí nepochybne k najinovatívnejším a najrešpektovanejším osobnostiam vo svete hudby. Jeho tvorba je extrémne rozsiahla a zahŕňa opery (Einstein on the Beach, Satyagraha, Akhnaten a ď.), symfónie, koncerty, komorné diela, sonáty, diela pre jeho vlastný súbor Philip Glass Ensemble, scénickú hudbu pre divadelné hry a filmovú hudbu (hudba k Scorseseho epickému príbehu o Dalajlámovi Kundun (1997) – nominácia na Oscara a Golden Globe Award, The Truman Show (1999) – Golden Globe Award za najlepšiu hudbu k filmu, Hodiny (2002) – BAFTA Award, nominácia na Oscara a na Golden Globe Award, Iluzionista (2006) či Zápisky o škandále (2006) – nominácia na Oscara a ď.). Na Slovensku sa predstaví po prvýkrát s projektom kompletných etúd pre klavír, ktoré uvedie spoločne s japonskou klaviristkou Maki Namekawa a ruským klaviristom Antonom Batagovom.

Uvedené ceny vstupeniek sú platné do 30.04.2015.
V cene VIP GOLD a VIP vstupeniek je zahrnutý welcome drink a čaša vína po koncerte.

Zľavy/Discounts: Imobilní cena lístka 9,50 € / Doprovod platí plnú sumu.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top