Detail info
Close

ROMANO STILO ENSEMBLE & ROBY LAKATOS

ROMANO STILO ENSEMBLE & ROBY LAKATOS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

22.6.2015 o 19:00 hod.
Koncertná sieň Kostola Klarisiek, Klariská ul., Bratislava - Staré Mesto

Roby Lakatos - husľový virtuóz (Belgicko)
Romano Stilo Ensemble - cigánska cimbalová kapela (Slovensko)
POZOR - OBMEDZENÁ KAPACITA SÁLY !!!

Svetoznámy husľový virtuóz Roby Lakatos prijal pozvanie od cimbalovej kapely Romano Stilo Ensemble a spoločne odohrajú jedinečný koncert v bratislavskom Kostole Klarisiek!

Jedinečný huslista Roby Lakatos prichádza až z ďalekého Bruselu po piatich rokoch opäť do Bratislavy a tento krát sa predstaví spolu s kapelou Romano Stilo Ensemble, s ktorou odohrá takmer dvojhodinový koncert. Repertoár koncertu bude zložený nielen z virtuóznych skladieb vážnej hudby či známych filmových soundtrackov, ale zaznejú aj energické rómske, ruské, rumunské a slovenské ľudové piesne v špeciálnych aranžmánoch a úpravách.Vystúpenie bude dôkazom toho, že je naozaj možné bravúrne striedať cigánsku muziku s jazzom, rumbou či s prvkami z vážnej hudby.

Cigánska cimbalová kapela Romano Stilo Ensemble hrá v zložení: 1.husle, 2.husle, cimbal, gitara, klavírne krídlo, kontrabas a preslávila sa hlavne v Českej republike, kde nahrala album Gipsy Way (vydavateľstvo SUPRAPHON) a absolvovala Gipsy Way TOUR 2009, Gypsy Way Orchestral TOUR 2011 po celej republike. Vo vypredanej pražskej Lucerne získala platinovú platňu, za 15.000 predaných albumov za rekordne krátky čas. Kapela koncertovala v Rakúsku, Nemecku, Rusku, Anglicku, Taliansku, Francúzsku, vo Švajčiarsku či dokonca aj v Číne, kde si vyslúžila standing ovation od viac ako 8.000 divákov...
Spolupráce: Severočeská filharmonie Teplice, Janáčkova filharmonie Ostrava, Lucie Bílá, Felix Slováček a ďalší...

V.I.P. vstupenka zahŕňa: sedenie v prvých radách, welcome drink a fľašu kvalitného vína v špeciálnej edícií - De Luxe

Zľavy: bez nároku na zľavu

Cena:
Do 18.6.2015: 19,90 normal / 29,90 VIP
Od 19.6. do 21.6.: 29,90 normal / 39.90 VIP
V den koncertu: 39,90 normal / 49,90 VIP



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top