Detail info
Close

MIAMI 2 MALTA - OPEN AIR

MIAMI 2 MALTA - OPEN AIR

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 22.05.2015 od 18:00
Miesto konania/Place of event: Zlaté Piesky, Bratislava - Zmena miesta konania - MASQUERADE club, Bratislava


Popis/Description:
Pozdravujeme Bratislavu a všetkých ľudí, ktorí majú radi leto :)))) Prvé horúčavy sme si tento rok už užili, no na tie ďalšie sa rozhodne môžeme tešiť práve 22. Mája!!! Prvá významná párty pod holým nebom a neskromný LINE-UP miery na ZLATÉ PIESKY!!!

DJs ★PICO★STAME★MAIREE★BPM★ALEXSKO či zastúpenie nežnejšie pohlavia, ★TAMIRA★ nie sú ani náhodou všetko, čo nás v túto priateľskú noc čaká!

Píšeme ,,PRIATEĽSKÚ NOC" a to nie náhodou, radi by sme totiž pozvali práve všetkých priateľských ľudí, ktorí milujú hudbu, tanec, zábavu a spoločnosť ako takú :) Nestojíme o hranie sa na to kto je viac a kto menej, kto ma belšie zuby či výraznejšie vypracovanú postavu...Radi by sme poprosili všetkých bitkárov a konfliktných ľudí či tých, čo to proste nezvládnu s alkoholom či inými podobnými látkami, ostaňte doma, nebudeme predsa kaziť zábavu nám, čo milujeme pretancované noci plné eufórie a úsmevu :))))


Vstupné/Entry: od 3,90 EUR (Cena sa bude postupne zvyšovať!)
Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MIAMI 2 MALTA - OPEN AIR
Top