Detail info
Close

Le Payaco, Tammy & The Youniverse

Le Payaco, Tammy & The Youniverse

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 04.06.2015 o 21:00
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor - Štúrova 3, Bratislava


Popis/Description:

Koncert bratislavskej kapely Le Payaco obohatí v júni bluesrocková formácia Tammy & The Youniverse

Prvý júnový štvrtok sa bratislavský Nu Spirit Club rozozneje pod burácajúcimi tónmi legendárnej bratislavskej formácie Le Payaco. Kapela v zložení Tomáš Sloboda, Juraj Vitéz a Martin Štempel zahrá domácemu publiku okrem známych hitov aj niekoľko noviniek z pripravovaného albumu. Predkapelou bude zatiaľ verejnosti neznáma kapela Tammy & The Youniverse, ktorá avšak pravidelne jamuje s Andrejom Šebanom.

Skupina Le Payaco vznikla v roku 1996 v zložení Tomáš Sloboda, Martin Stempel, Juraj Vitéz a Stano Petrov. V roku 2000 z kapely odišiel Stano Petrov, no kapela naďalej pokračovala v tvorbe a koncertovaní do roku 2006. Po rozpade sa jednotliví členovia Le Payaco začali venovať sólovým projektom (Sounds Like This, Diego a Datasystem), ktorým sa venujú dodnes.
V júli 2011 sa kapela opäť sformovala, aby po piatich rokoch odmlky odohrala exkluzívny koncert na najväčšom slovenskom letnom festivale Bažant Pohoda v Trenčíne. Približne 20.000 fanúšikov skupiny sa tak opäť dočkalo koncertného prevedenia hitov ako Dobrý večer priatelia, Sadni si mi na kolená, Horská chata, Intelektuál, Pes priateľ môj a ďalších. Kapela v tom istom roku ešte na jeseň pridala jeden domáci koncert vo vypredanom MMC klube v Bratislave. Za sebou má úspešné turné s kapelou Para a pred sebou nový album, festivaly, koncerty a návrat medzi velikánov slovenskej popovej scény.

Tammy & The Youniverse bol spočiatku roku 2013 iba koncept. Odvtedy sa vyvíja, tvorí nové hudobné a vizuálne svety a čaká na svoj Big Bang. S Jergušom Oravcom na gitare a Tammy Nižňanskou pri mikrofóne na vás budú čakať surové bluesové riffy, funkové vampy, zmyselný spevv a extatické pohyby. Do toho pár sexy kostýmov, jedna krivá tamburínka, a pár šarmantných chlapcov s nástrojmi. Toto je kapela s meniacími členmi a zotrvačným badass postojom. Ich debutové EP vychádza koncom roka ale vy si ich môžte vypočuť už 4.6. v Nu Spirite.

O afterparty sa postará dvorný DJ Magálová.


Vstupné/Entry: 7,70 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Le Payaco, Tammy & The Youniverse
picture Le Payaco, Tammy & The Youniverse
Top