Detail info
Close

Roast Show Na Facku s Marcelom Merčiakom

Roast Show Na Facku s Marcelom Merčiakom

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 01.06.2015 o 20:00
Miesto konania/Place of event: Mestské divadlo P. O. Hviezdoslava, Laurinská 19, Bratislava


Popis/Description:

V jedenástom pokračovaní roast show Na facku bude hosťom najznámejší športový komentátor na Slovensku Marcel Merčiak. Majster mikrofónu a absolútny OTO 2012 sa do horúceho kresla posadí 1. júna v Mestskom divadle P.O. Hviezdoslava.

Roastovať sa bude v tradičnom zložení:

Juro „Šoko“ Tabaček (roastmaster)
kdekoľvek príde, diváci sa smejú. Viac než desaťročie oslňuje improvizačnými schopnosťami v skupine Tri Tvorivé Tvory a je pilierom relácie Od veci_FM. Vo voľnom čase sa snaží nenamýšľať si.
 
Tomáš Hudák
jedna z hlavných postáv klubovej stand up scény, improvizátor na pohľadanie, spolutvorca čoraz populárnejšej rozhlasovej relácie Od veci_FM. Kedysi ho napadlo zaviesť na Slovensku tradíciu roastu a dodnes sa z toho veľmi teší.

Matej Adámy
bol na počiatku stand upu v Bratislave a stále je v mnohých veciach na počiatku. Jeho jedinou tradičnou scénou je bar v Klube umelcov. V súčasnosti šíri svoje slovo najmä mimo Bratislavy a na Pančlajn najradšej chodí, keď nemusí vystúpiť.

Samo Trnka
muž mnohých talentov: na vtipy, na verše či krátke prozaické útvary, na správne dávkovanie satiry a nesprávne dávkovanie kalorickej stravy. Pod jeho vedením sa stal Pančlajn povinným miestom návštevy pre humoruchtivých ľudí.

O hudobný program sa postará Katarína Ščevlíková so svojou skupinou.

Vstupné/Entry: 10,00 EUR
Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top