Detail info
Close

Ondřej Brzobohatý - Symphonicum Tour 2015

Ondřej Brzobohatý - Symphonicum Tour 2015

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

ZMENA: Pôvodný termín koncertu 27.11.2015 o 19:00 hod., bol zo zdravotných dôvodov umelca ZMENENÝ!
Koncert sa uskutoční 20.3.2016 o 19:00 hod.

Miesto konania/Place of event: Dom odborov - ISTROPOLIS, Trnavské mýto 1, Bratislava

Popis/Description:

Teatro Wüstenrot uvádza jedinečný koncert

Ondřej Brzobohatý - Symphonicum Tour 2015


Ondřej Brzobohatý na jeseň 2015 vyráža na ojedinelú sériu koncertov so symfonickým 30- členným orchestrom Epoque Orchestra pod názvom: Ondřej Brzobohatý - Symphonicum Tour 2015.

Šesť veľkých koncertných sál v Českej a Slovenskej republike bude v novembri 2015 hostiť vystúpenia, ktoré predstavia Ondřejove piesne aj niekoľko obľúbených cover verzií v symfonickom prevedení, v ktorom je možné rozpoznať autorovu lásku k vážnej hudbe. Návštevníkov tak čaká jedinečný zážitok – kedy charizmatického muzikanta bude sprevádzať na pódiu okrem jeho stálej kapely aj tridsaťčlenný symfonický orchester a niekoľko hostí, ktorých mená zostávajú na želanie Ondreja Brzobohatého zatiaľ tajomstvom.

Ondřej Brzobohatý je český hudobník, skladateľ a herec. Narodil sa 2. februára 1983. V rokoch 1998-2004 študoval na Konzervatóriu a Vyššej odbornej škole Jaroslava Ježka odbory skladba, klavír a dirigovanie, potom pokračoval v štúdiu filmovej hudby u Milana Kymlička. Do roku 2007 pôsobil v kapele Bohvie, od tohto roku pokračuje v sólovej hudobnej kariére ako spevák a klavirista s vlastnou kapelou. Hudobne a producentsky spolupracoval napr. S Darou Rollins, Petrom Hapkom, Michalom Horáčkom či Jaromírom Nohavicom, koncertne potom s celou plejádou slovenských muzikantov. Ako herec pôsobil v dvoch televíznych seriáloch - Ulica a Gympl (ku ktorému zložil úvodnej skladbu) a ďalej v divadelných hrách Vyhadzovači, Dvaja na smetisku alebo v muzikáloch Jesus Christ Superstar a Vražda za oponou. Dodnes je herecky aktívny v Hudobnom divadle Karlín a Divadle Radka Brzobohatého. Trikrát moderoval Českého Slávika, získal cenu TýTý za najobľúbenejšieho herca roka 2012. V máji 2014 mu v Supraphone vyšiel prvý sólový album Identity, za ktoré získal Platinovú platňu Supraphonu.

Srdečne Vás pozývame!

Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Ondřej Brzobohatý - Symphonicum Tour 2015
Top