Detail info
Close

Boom Splash (VINAI)

Boom Splash (VINAI)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 04.09.2015 o 20:00
Miesto konania/Place of event: Refinery Gallery, Vlčie Hrdlo, Bratislava


Popis/Description:

Boom Splash - farebný žúr, ktorý zahalí Bratislavu.

DJs: VINAI, The Jockers, TiGi, Dom, (ďalší budú doplnení)

Kde: Refinery Gallery, Bratislava
Kedy: 4. september 2015
Kto: Ty a hromada farieb

Pripravte sa na farebnú revolúciu priamo v hlavnom meste našej republiky. Do Bratislavy totiž prichádza nový párty-koncept Boom v edícii Splash. Refinery Gallery sa stane svedkom unikátne noci. Hlavná hviezda večera je Duo VINAI, po ich boku ďalej vystúpi TiGi, Dom a hlavne nové duo The Jockers, ktorí sa radia medzi najbláznivejších interpretov so šialenou show za mixážnym pultom (a nielen za ním) a táto dvojica vystúpi úplne prvýkrát v Slovenskej republike. Celá noc sa zahalí do niekoľkých farebných kombinácií, ktoré budú medzi ľudí rozprášené a zaistí nielen pozitívnu náladu, ale aj totálny žúr. Očakávajte neuhladenú megashow, ktorá pôjde na maximum.

Okrem toho sa môžete tešiť na laserovú show, obriu LED obrazovku, sexy tanečnice a hlavne najúžasnejšiu párty atmosféru, ktorú ste kedy videli. Všetko sa odohrá v Refinery Gallery už 4. septembra. Ak teda chceš zažiť naozajstný farebný a bláznivý žúr, tak tu nesmieš chýbať.

Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Boom Splash (VINAI)
picture Boom Splash (VINAI)
Top