Detail info
Close

Helloween - More // Than // Fest 2015

Helloween - More // Than // Fest 2015

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 21.-22.8.2015 o 17:00hod.
Miesto konania/Place of event: Amfiteáter, Banská Bystrica

DAY 1 - 21.8.2015
Kreator (GER)
Helloween (GER)
Sonata Arctica (FIN)
Eluveitie (SWI)
Ravenclaw (SK)
Anstratus (SK)
Signum Regis (SK)
Brainscan (SK)

DAY 2 – 22.8.2015
Edguy (GER)
Rage/Refuge (GER)
Andre Matos Band (BRA)
Victorius (GER)
Lateral Presence (SK)
Within Silence (SK)
Renaissence (SK)

Svetové legendy na jednom pódiu prvý deň, ďalšie druhý deň!
More Than Fest sa vracia ! Medzinárodný rockovo-metalový festival 2015. Najsilnejšia zostava kapiel na Slovensku tento rok !!! Banská Bystrica 21+22.8.2015

Z dôvodu možnosti doviezť na Slovensko v auguste takúto zaujímavú a bezkonkurenčnú zostavu a vyplniť tak medzeru medzi bežnými akciami, kvalitne obsadeným festivalom, sa agentúra EPG rozhodla priniesť takúto prehliadku známych skupín do srdca Slovenska...
Za 2 dni sa na pódiu vystrieda niekoľko veľmi zvučných mien svetovej metalovej scény. Dávnejšie ohlásení veteráni Helloween, Kreator, Refuge (Rage v najklasickejšej zostave ´88-´94), popularitou stúpajúci folk-metalisti Eluveitie, k tomu fínski melodickí králi Sonata Arctica, veľmi obľúbení Edguy, brazílski Andre Matos band oslavujúci 30-te výročie účinkovania Andrého na hudobnej scéne a nováčikovia Victorius, ktorí potešia najmä priaznivcov DRAGONFORCE... Takúto nádielku len tak ľahko nevidíte nielen tento rok !

Pre časové možnosti kapiel sa však dejú maličké zmeny – Refuge budú točiť DVD druhý deň a prvý deň ich nahradia fínski melodici Sonata Arctica... Tak či tak pôjde o veľmi vyrovnané dni, ktoré potešia ucho priaznivcov najlepšej muziky.

Aby bolo viac muziky za slušný peniaz, výberové slovenské kapely budú hosťami veličín a predstavia svoju tvorbu a skúsia byť rovnocennými kolegami svetovo známym zoskupeniam : Ravenclaw, Anstratus, Signum Regis, Brainscan, Lateral Presence, Within Silence a Renaissence. Bude to pestré, kvalitné a bude to nahlas !

Zľavy /Discounts: bez nároku na zľavu

Vstupenky zakúpené v termíne do 31.7. sú platné na na oba dni podujatia (21. aj 22.8.).
Vstupenky zakúpené 31.7. a neskôr platia len na deň uvedený na vstupenke.
Všetky vstupenky zostávajú v platnosti a nie je možné ich vracať!.

Predaj v deň konania aj priamo na na mieste!

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top