Detail info
Close

Inakô

Inakô

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 06.09.2015 o 18:00
Miesto konania/Place of event: Mestský amfiteáter Trnava

Popis/Description:

Pekelný balkánsko-poeticko multižánrový trojlístok Credance-Balkansambel-Martin Geišberk.

CreDance nadnárodné umelecké zoskupenie profesionalnych divadelnych tanečníkov nazývané “Credance” - semifinalisti súťaže “Československo má talent”, zmes slovenských tanečných osobností. Ponúkajú profesionálne tanečné /umelecké vystúpenie pre rôzne typy podujatí a eventov. Rozsah kreativity a originality je širokospektrálny, vytvoria pre Vás tanečnú show na mieru, priamo podľa Vašich predstáv.
Členovia CreDance pôsobia ako sólisti v Divadlách Divadle Nová scéna, Slovenskom národnom divadle a v ďalších tanečných produkciách doma aj v zahraničí

BALKANSAMBEL je mnohopočetná hudobná formácia, ktorá sa rozhodla vyzvať na súboj všetky krivé rytmy a drkotavé maniere balkánskej ľudovej produkcie.
Toto jedinečné hudobné súsošie vzniklo na začiatku roku 2009 ako výsledok predsavzatia dopriať večný odpočinok viedenským valčíkom a polonézam.
Našou úlohou je roztancovať aj tých, čo o sebe tvrdia, že sa nevedia hýbať.

Martin Geišberk
Vyrastal vo Vlčkovciach, v Trnave si preskákal útrapy dospievania. Dva roky prežil na kysuckých lazoch, dnes žije so svojou milou v prenajatom byte vo Svätom Juri. Venuje sa hudbe, divadlu aj drevu, blízke sú mu rozprávky.

Vstupné/Entry: 10,00 EUR - voľné sedenie
Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Inakô
picture Inakô
picture Inakô
Top