Detail info
Close

FLASHDANCE

FLASHDANCE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: Veľká sála Istropolis, Bratislava

Dátum a čas:
19.11.2015 - 19.00 hod.
20.11.2015 - 19.00 hod.
21.11.2015 - 14.30 hod. zmena na 14.00 hod.
21.11.2015 - 19.00 hod.

Cena: od 25,-€

Všetky predstavenia budú hrané v českom jazyku.

Popis:
Autori: Tom Hedley, Robert Cary, Robbie Roth
Réžia: Stanislav Moša

Po úžasnom úspechu titulov Les Miserables, Chicago či Jekyll a Hyde prináša produkčná spoločnosť Istro Production na Slovensko ďalší zo série kultových muzikálov.

Slávny americký hudobný film Flashdance sa vo svojej dobe stal skutočným diváckym megahitom, zarobil viac ako 100 miliónov dolárov a za prvé dva týždne sa predalo viac ako 700 000 nosičov so soundtrackom, ktorý vyhral okrem iného aj cenu Grammy. Uplynulo 30 rokov od vzniku tohoto fenoménu, ktorý ovplyvnil minimálne jednu generáciu divákov. Príbeh osemnásťročnej Alex Owensovej, ktorá cez deň pracuje ako zváračka a v noci sa venuje tomu, čo ju skutočne napĺňa, teda tancu, uchvátil celý svet a piesne ako napr. „What A Feeling“ či „Maniac“ sa nezmazateľne zapísali do dejín populárnej hudby.

Niet divu, že sa v roku 2008 rozhodol anglický producent David Ian preniesť tento romantický príbeh s atmosférou obľúbených 80-tych rokov na javisko. Tom Hedley a Robert Cary napísali podľa filmového scenára príbeh lásky, túžby a splnených snov a vznikla show, ktorá žala obrovský úspech v celej Británii a od roku 2013 aj na Broadwayi. Sme hrdí, že môžeme tento dych vyrážajúci a energiou nabitý titul plný energických choreografií predstaviť spolu s excelentným súborom Městského divadla Brno aj slovenskému divákovi.

Cena vstupenky pre zťp: 17,-€

Zľavy a vstupenky pre zťp-s a doprovod: je potrebné sa nakontaktovať na marketing@istroproduction.sk

Zľavy a vstupenky pre deti, študentov, dôchodcov: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top