Detail info
Close

DO SPÁLNE VSTUPUJTE JEDNOTLIVO

DO SPÁLNE VSTUPUJTE JEDNOTLIVO

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania/Place of event: Mestské divadlo P. O. Hviezdoslava, Laurinská 19, Bratislava

Popis/Description:

DO SPÁLNE VSTUPUJTE JEDNOTLIVO - Ray Cooney, John Chapman
Divadlo Háta, Praha

Aj priestorná exkluzívna spálňa s veľkou kruhovou posteľou môže byť náhle tesná. Presne také „prevýšenie dopytu nad kapacitou“ nastane v bláznivej komédii známych anglických dramatikov. Kolotoč zúfalých zastierajúcich manévrov, nedorozumení a lží, nechcených zámen osôb sa rozbieha naplno. Iskrivé humorné slovné i situačné šarvátky naberajú na intenzite. V momente, keď všetky konflikty dospejú k urovnaniu, zaskočí divákov ešte náhla brilantná pointa. Hra, ktorá patrí k vrcholom spoločnej tvorby oboch autorov, sa dočkala mnohých naštudovaní na anglických scénach, rovnako ako v divadlách newyorského Broadwaya. Teraz ju môžete po prvýkrát vzhliadnuť v českom preklade aj v MDPOH.

Réžia: Antonín Procházka
Účinkujú: Lukáš Vaculík, Mahulena Bočanová/Kamila Špráchalová, Pavel Nečas/Martin Zounar, Monika Absolonová/Adéla Gondíková/Kateřina Lojdová a ďalší

Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.

Ticketportal nezodpovedá za zmenu účinkujúcich. Zmena programu vyhradená.

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top